Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kaptam egy második esélyt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaptam egy második esélyt a lánytól de sikerült elszúrnom. Hogy kaphatom vissza azt az esélyt?

Figyelt kérdés
Az a lány akit nagyon szeretek elveszitettem de kiharcoltam,és adott nekem egy második esélyt de én mondtam neki valamit amit nagyon nem kellett volna és nagy hibát követtem el.Megsemmisítettem azt az esélyt és most letiltott.Hogyan tegyem jóvá a hibámat hogy megkapjam azt az esélyt?Biztosan fel fog oldani de már most nagyon hiányzik és nehezen tartom vissza magam hogy ne irjak neki. Csak smst tudok írni neki vagy felhivni.Inkább olyan válaszokat várok hogy mit tehetek vagy mit irhatnék neki hogy megadja azt az esélyt? A sajnálom meg az ilyenek megvolt.Amióta letiltott csak bocsánatot kért smsben és azóta nem beszélünk. Nem érdekel az olyan válasz hogy hagyd majd lesz násik,meg hagyd ne irj rá hetekig.Attól csak még jobban elidegenedünk egymástól.Tudom mert mindig így volt.Azt fogom csinálni hogy várok ha más megolldás nincs csak akkor lehet hogy már az az esély rég elveszett.De ha tudtok segíteni hogy szerezzem vissza anélkül hogy várnék nagyon megköszönöm
2017. ápr. 21. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi ez a letiltom mizéria? Hány évesek vagytok? Találkozzatok és beszéljétek meg, ne szenvedjetek.
2017. ápr. 21. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát valami aranyos üzenetet írj neki amiben leírod, hogy mennyire szereted és, hogy minden nélküle eltöltött perc szenvedés. Kicsit drámaian fogalmazd meg, hogy mennyire szereted és hogy esedezel a bocsánatáért
2017. ápr. 21. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak indok kellett neki, hogy lerázzon.. elég gáz, h interneten keresztűl szerelmes vagy...szerintem nem jössz be neki és nem akart megbántani
2017. ápr. 21. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem semmisítettél meg semmilyen esélyt. Megkaptad a másodikat is. Azt is eljátszottad, harmadik nem lesz. Még a másodiknak sincs értelme.
2017. ápr. 21. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Tanuld meg elfelejteni. Mert ami nincs az fájhat, de attól még nem lesz.
2017. ápr. 21. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!