Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a szüleim miatt nem láthatom a pasimat? (Igaz szerelemről van szó)
Ez a "pasim" borzasztóan komolytalan szó....
Milyen hormonproblémái vannak? Az ingerlékenységet nem lehet kizárólag csak ennek betudni. Akár hiszed, akár nem.
A szakmunkás tanulókkal mindaddig nincs probléma, amíg ő maga direkt akar olyan pályával foglalkozni. De az esetek nagy részében azért lesz valaki szakmunkás, mert oda elég a 2,5-3-as átlag vagy még az alatt is, hát ide veszik fel, sehova máshova. Ha az én lányom 4-5-ös tanuló lenne, én sem repesnék az örömtől, hogy az én okos lányom egy tanulatlan emberrel van, mert a szerelem elvakítja.
A költözés meg hülyeség. A családjához költözöl? Én nem tartanék el még egy embert a két szép szeméért a család helyében.
Talán ketten költöztök össze? Miből? Te még nem dolgozol, a barátod dolgozik? Ha igen, akkor sem fogja tudni magát két ember egy kezdő fizetésből eltartani.
Én a nehéz időszak ellenére sem beszélnék úgy a barátnőmmel, hogy az apja meg akarjon verni. Ismétlen, emögé a szó mögé nem lehet bebújni. Ez később csak rosszabb lesz, te meg elviseled,hogy valaki tiszteletlenül beszél veled.
Hogy a szüleidet hogyan győzhetnéd meg, azt nem tudom. Láthatóan beszélni nem akarnak erről.
Ő nem a tanulmányi eredménye, hanem az érdeklődése miatt választotta azt az iskolát.
És nagyon megváltozott. Felfogta a hibája súlyát, azóta egy darab ronda szót nem hallottam tőle. Megbánta, amit tett.
Igen, még arra is képes, hogy bunkón beszéljen veled.
Ne csak a pozitívat nézd! Van itt egy elég negatív tulajdonság, ami mellett simán elsiklasz, mintha nem is lenne probléma, hogy tiszteletlenül beszél veled.
Előttem már elmondtak sok mindent. Alapvető probléma, hogy úgy kérsz tanácsot hogy igazaból nem vagy kivancsi az elképzeléseiddel szembemenőkre. Mindent megmagyarazol miért nincs úgy. Realisan, befolyas nélkül nem tudsz gondolkozni. Szép a kitartásod, de egy ponton a vaksagod mérhetetlen karokat fog okozni. Itt van pl-ul ez:
"... Meg véletlenül összekarambolozott velübk, mert lelkileg padlón van és nem tudott figyelni...."
Nem tudom mit vezetett. Akkor is igy átsuhannál felette, ilyen megértő lennél, hogy mondhatni vezetésre képtelen állapotban van és igy vezetve mondjuk anyukád gázolná el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!