Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hiányzik a csaj!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik a csaj!?

Figyelt kérdés
Mégcsak nem is beszélünk ezért is furcsa hogy hiányzik nekem, akkor éreztem ilyet utoljára mikor eltünt a kutyám, de legalább a kutyámat ismerem, de a csajt nem, ezért nem tudom megkérdezni tőlle, hogy mi bajod van, mivan ha már nem él?:D Vagy ami még rosszabb mivan ha már nem érdeklem?:D Na de a kérdésem lényege az hogy miért hiányzik nekem?főleg úgy hogy neki valószinűleg eszébe sem jutok, mit érzek egyáltalán, szerelmes lennék? de hát nem is ismerem.......
2017. ápr. 21. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Plátói szerelem:D amúgy meg lehet full hülyeséget mondok xd
2017. ápr. 21. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
1. Vagyok, legfeljebb nagyon tetszik neked, nekem is volt mar ilyen osztálytárssal pl.
2017. ápr. 21. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Suliból ismered? Vagy az utcán láttad?
2017. ápr. 21. 18:20
 4/9 A kérdező kommentje:
suliból
2017. ápr. 21. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy szerelmes lennél, de tetszeni tuti nagyon tetszik. Menj oda hozzá és beszélgess vele.
2017. ápr. 21. 19:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?:D

Amúgy megértem a helyzetet, ugyanezt érzem, a szituáció is hasonló. Talán ez az a helyzet, amikor nem is nagyon plátói, de az hogy bejön neked (nagyon) az tuti biztos. Menj oda hozzá, vagy írj rá, ismerkedj, biztos nem fog azonnal ördögűzést tartani, aztán lehet hogy még jól is sül el a dolog:) Én szurkolok!

2017. ápr. 22. 21:04
 7/9 A kérdező kommentje:
"Hány éves vagy?" Titok ;)
2017. ápr. 23. 10:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy nagyon fiatal :D
2017. ápr. 23. 14:52
 9/9 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem :D
2017. ápr. 23. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!