Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ha nagyon hiányzik valaki és csak ő rá gondoltok egy idő után elfelejtitek?
Miért nem tartod a lánnyal a kapcsolatot és lesztek egy pár? Talán foglalt? Vagy a távolság miatt?
Ha ennyire jól kijöttetek, akkor vétek lenne elfelejteni.
Első: Az elefánt pont, hogy sosem felejt ;)
Hogy a kérdésre válaszoljak, majd akkor fogod elfelejteni, ha találkozol mással, addig nem. Legalábbis nálam így működik.
Bocsi, de ne apukád döntse már el, hogy te mit akarsz.
Barátom és köztem 200 km van, és 1 éve és 8 hónapja boldogan és szerelmesen együtt vagyunk.
Szóval, fel a fejjel, ha tényleg akarsz valamit a csajtól, lépjél, és legyetek nagyon boldogok, ezt kívánom Nektek! :)
Én 16 évesen estem bele egy korombelibe, aki kb. 10-szer messzebb lakott tőlem. Mi magunk mondtuk azt, ez lehetetlen, "legyünk barátok". "Barátok" voltunk úgy 2 évig, miután beláttuk, felesleges ámítani magunkat, mondjuk ki: szerelmesek vagyunk. Ezután jött életem legjobb 4-5 éve:) Sajnos épp az utolsó egyetemi éveinkben szakadtunk el egymástól... (De ez egy másik történet.)
Szóval szerintem ha mindketten akarjátok, és szembenéztek vele, hogy nagyon-nagyon-nagyon nehéz lesz, (és kockázatos is) akkor próbáljátok csak meg:) - Én annak ellenére sem bánom (sőt, hálás vagyok érte), hogy végül ugye nem jött össze, és úgy néz ki,az egész életemre hatással lesz... (Mert a középiskolában és az egyetemen sem foglalkoztam egyáltalán párkereséssel, most meg már sokkal nehezebb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!