Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez jó szerelemvallásnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó szerelemvallásnak?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki év eleje óta tetszik és eddig nem mertem neki bevallani. Arra gondoltam, hogy év végén, amikor utoljára találkozunk valami ilyesmit mondok neki:

"Figyelj, igazából már amióta megláttalak, év eleje óta nagyon tetszel de nem akartam végigizgulni egy nyáriszünetet, azért, mert nem mondtam el. De ha neked ez nem megy, légyszives mondd meg, nem kell szégyenlősnek lenned és akkor békén hagylak az ilyen dolgokkal."

Szerintetek jó ez így? Nem akarom elrontani, mert van rá jó nagy esély, hogy én is bejövök neki.

Előre is köszi a válaszokat!

13/f

2017. ápr. 18. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, mert nem túl rámenős. Miért nem mondod meg neki most? Azért még arrébb van az év vége ki tudja mi lesz addigra.
2017. ápr. 18. 22:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, azért gondoltam év végére, mert akkor lesz még neki is ideje gondolkodni rajta, és ha talán nemet mond, akkor 3 hónap alatt kicsit én is fel tudom dolgozni.
2017. ápr. 18. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Végül is így bele gondolva nem rossz ez így. 3 hónap alatt kiheverítek ezt ha nem-leges választ ad és a kövi suli évben már nem lesz téma.
2017. ápr. 18. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
waoh, 13 évesen egy ilyen jól felépített, logikus terved van, ez nem semmi.:D Egyébként szerintem ez jó:D
2017. ápr. 18. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne várj a nyári szünetig, szerelmet nem több hónapos késéssel szoktak vallani! Mi van, ha elutasít? Semmi. De te magad mondod, hogy van rá esély, hogy kölcsönös. Ne várd meg, amíg valaki más megelőz. És mi van, ha pont hiányzik az utolsó nap? Vagy te hiányzol? Vagy nem találsz módot rá aznap. Nem kell ekkora feneket keríteni neki, szünetekben menjél oda hozzá többször beszélgetni, és ha látod, hogy szívesen beszélget, akkor hívd el moziba, vagy fagyizni, vagy akárhova.
2017. ápr. 18. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el fagyizni és utána mondd meg neki mit érzel. Ha már elmegy veled, akkor már nagyobb önbizalmad is lesz, kissebb a csalódási esélyed. 21L
2017. ápr. 19. 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!