Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először járok valakivel, mit csináljak, hogy ne rontsam el? 14/L
Figyelt kérdés
Egy szerelmi kapcsolatban mi a fontos?Ez konkrétan olyan mint a barátság csak többet érzünk egymás iránt (megbeszéljük a gondjainkat,közös programokat szervezünk)?A srácnak már több barátnője is volt már én meg itt állok (vagy ülök) 0 tapasztalattal.Baromira félek ,hogy esetleg nem felelek meg srácnak és megcsal vagy szakít velem. :( Nektek milyen volt az első kapcsolatotok?Mitől paráztatok a legjobban? Én 14/L ő 16/F2017. ápr. 17. 13:05
1/3 anonim válasza:
Én az első kapcsolatomnál megjártam a mennyet és a poklot.
Gondold át a nagyobb döntéseid.
De csak hagyd hogy vigyen a "sors" valamerre. Tedd azt ami jól esik.
2/3 anonim válasza:
15 vagyok, még sose volt.
Szerintem tedd azt, amit akarsz, és igen, szerintem ez a járás-dolog olyan, mintha legjobb barátok lennétek, csak testileg is vonzódtok egymáshoz.
Bár mint írtam, ugyanolyan tapasztalatlan vagyok, mint te.
3/3 anonim válasza:
Az őszinteség és az odafigyelés a legfontosabb. Ha problémád van, beszélj róla. Ha neki van baja, hallgasd meg. Add önmagad, és ne csinálj olyan dolgot, amihez semmi kedved, csak hogy a kedvébe járj, és őt is enged önmagának lenni. (Tehát ne erőltess olyasmit, amihez nagyon nem fűlik a foga.) És ne görcsölj! Egy kapcsolat lényege, hogy kölcsönösen boldoggá tegyétek egymást, de ez nem fog menni, ha a szakítástól/megcsalástól rettegsz folyton. Ez úgysem tőled függ, hanem a másiktól. Aki csalni/elhagyni akar, az megteszi, akkor is ha "tökéletes" vagy, mert ő így akarta. Szóval nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!