Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze valakivel, akár velem?
Van egy fiú, aki nagyon jól néz ki, és értelmes is, humoros. De még sosem volt barátnője. Legalábbis nekem ezt mondta...
Egy buliban megpróbáltam csókolózni vele, mintha átfutott volna az agyán, hogy akkor ő is akarja, de aztán hagyta elmenni a pillanatot.
Más lányok is mesélték, hogy próbálnak vele beszélni, de párkapcsolatilag lesz*rja őket. Pedig bárkit megkaphatna. Mégis hogyan érjem el, hogy ne legyen közömbös?
tuti h meleg...
Nem tudom, nekem talán "túl nagyok az elvárásaim", inkább maradnék egyedül életem végéig, minthogy egy olyasvalakivel legyek aki nem tetszik teljesen :D
Nem volt még barátnőm és nem is akarok még egy darabig, ellenben csak egy smárolás még egy 6.5/10 lánykával sem probléma picit ittas állapotban.
20/f
#3: Te vagyok, csak lányban :D
Sehogy se fogod tudni elérni. Ő ilyen. Nem kell megváltoztatni embereket csak azért, hogy neked jó legyen. Majd ha akar barátnőt, keres egyet.
Tényleg nem akarlak reményekkel táplálni, százalékos alapon talán 5%, de ha még szüzike lehet hogy félénk picit. Semennyire nem függ össze a külsővel és stílussal ki mennyire magabiztos az ellenkező nemmel kapcsolatban, legalábbis a tapasztalataim alapján erre sikerült következtetnem.
3 és 6 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!