Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » érezhet irántam valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

érezhet irántam valamit?

Figyelt kérdés

tudom, hogy egoizmus határtalan, meg minden, de van 12 lány az osztályomban ebből, 3 elő adta, h tetszem nekik, és van 2 lány akiknek külső információból tetszem.

nah most, lehet hülyén hangzik, 21. század meg minden, de beteg lett egy lány osztálytársam én meg ráértem és meglátogattam jót dumáltunk meg minden este felé eljöttem, és 1 snapchat jelölés fogadott és minden nap képekkel bombáz, és képeket kér tőlem.

a suliban mondjul félénkebben, de ott is felkeres (egy aranyos vissza húzódó csajról beszélünk) és mitán oda jön vagy én rángatom el, h jöjjön kajálni. tetszem neki vagy valami?

#találkozás #iskola #tetszik #snapchat betegség
2017. ápr. 15. 23:23
 1/4 A kérdező kommentje:
nem tudom, lehet egoistán hangzott a szöveg, csak azt akartam hangsúlyozni, hogy magas vagyok 4 éve boxolom és kosarazom versenyszerűen, 4-es tanul, szóval van amit fel tudok mutatni
2017. ápr. 15. 23:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Tuti bejössz neki. Hajrá!
2017. ápr. 15. 23:30
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi, alapból nem jöttem volna ide, csak eddig még soha nem volt osztályból barátnőm de a máshonnan való lányok mindig szidták az osztály kapcsolatot, de valahogy mindig vonzott... csak nem tudom annyira nem alarok hüllyeséget(azért írtam így, mert máshogy nem engedi) csinálni
2017. ápr. 15. 23:35
 4/4 együnk válasza:
Igen be jössz neki! ;) Hajrá! Sok sikert! :)
2017. ápr. 18. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!