Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Szerintetek érezhet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek érezhet irántam valamit? Vagy csak barátkozik.

Figyelt kérdés

17/L

Van egy srác az osztályomba(több iscsakk most róla lesz szó :D ) már három éve osztálytársak vagyunk, de csak ebben az évben ismertük meg egymást jobban, ugyanis elöttem ül.

A srácnak még nem volt barátnője, és ilyen téren eléggé inaktívnak tűnik, olyan bátortalannak.És egy ideje máshogy viselkedik velem, sokat fordul hozzám hátra, észreveszem hogy néha néz ilyenkor vagy lassan eldordítja a fejét vagy így eljezdünk poénkodni. Eléggé sokat mosolyog ha velem beszél, de így olyan jekeket beszédben még nem vettem észre. Érdekes stílusa van,olyan különleges :D

Ma történt, hogy szünetben ültünk, és a keze az én padomon volt, és odajön egyik másik osztálytársunk, akivel jóba van a srác, de nem olyan akinek bármit is elmomdana magáról. Na és a másik osztálytársam, legyen most Béla :D megfogta aa kezem és rátette Máté(a fiu akiről korábban szó volt) kezére, és valami olyasmit mondogatott tegyem Mátékezére a kezem..én meg megkérdeztem, hogy miért tegyem, erre Béla azt mondta hogy mert szerelmes vagyok belé és járunk. És én meg gyorsan elkaptam a kezem, mert tökre összezavart, de az volt a fura, hogy Máté meg el sem vette a kezét, hanem ott tartotta végig.

Szerintetek?

De én meg nem akarok semmit se a sráctól, mert barátnőmnek jön be, és egyszer már veszett velem össze hasonló szitu miatt, és már nem akarom a barátságunkat kockáztatni.

2017. febr. 1. 21:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Jaj azt elfelejtettem, hogy a srác úgy tudja hogy nem jön be nekem
2017. febr. 1. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem jó dolog osztálytárssal jönni össze. Nem tudom hogy a barátnőd is osztálytárs-e.

A barátnőddel amúgy meg kell beszélned ezt a dolgot, hiszen úgy jön le, neked is bejön a srác.

Azt meg nem lehet megtudni, hogy a srác kit szerethet, kit nem, pláne ha egy nyusziról van szó. Lehet terelgetni viszont, ha annyira nagyon szeretnéd.

Én személy szerint azt mondom, érdekesebb másfele kacsingatni, de nem a barátnőd miatt.

Szerelem miatt meg összeveszni meg csak a kapcsolatotokat minősíti.

2017. febr. 1. 21:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Leírtam világosan nem terveztem semmit a barátnőmet nem akarom megbántani...a barátságunkba pedig azért volt veszekedés mert hazudtam neki,szóval az én hibámból,és ezért ezt bem szeretném tönkretenni.

De aa kérdésre még nem kaptam választ. Nem akarom, hogy a barátnőm észrevegye

2017. febr. 1. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem írtad le világosan, hogy nem szeretnél a sráctól semmit. Egy idióta szituációba magyarázol be dolgokat, ami épp úgy jelentheti azt, hogy tetszik neked, vagy fordítva.

Kérdést is tettél ki, holott ha a srác nem érdekel, elég lenne csupán a barátnőddel beszélned...

2017. febr. 1. 22:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem olvastad el rendesen...
2017. febr. 1. 22:10
 6/7 Relav7 ***** válasza:
Fosd le a baratnodet! En egy haverommal bunyoztammegy csajert csak jott egy tanar. Egyebkent enyemmlett a csaj es rajottem hogy egy fasz. Meg mindig nagyon joban vagyunk azzal a haverommal. Sot meg a legjobb baratok is vagyunk. Szoval lehet hogy ki fogja heverni.
2017. febr. 26. 11:35
 7/7 anonim válasza:
Szerintem igen szerelmes beléd. Ha van több időd rá, próbáld a témára terelni a szot, és többször csináld ezt. Pl. Milyen a nőinideálod, vagy tetszik-e valaki az osztályból, stb. Ha még sejti mire akar kilyukadni, tereld a témát, bár nem muszály. Hátha beleszeretsz. Próbáld meg messengeren vagy amitek van ezt, mert úgy nem olyan "nehéz" megkérdezni. Remélem tudtam segíteni! Ha bármi kérdésed van, írhatsz privátba!
2017. jún. 29. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!