Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek érezhet irántam valamit? Vagy csak barátkozik.
17/L
Van egy srác az osztályomba(több iscsakk most róla lesz szó :D ) már három éve osztálytársak vagyunk, de csak ebben az évben ismertük meg egymást jobban, ugyanis elöttem ül.
A srácnak még nem volt barátnője, és ilyen téren eléggé inaktívnak tűnik, olyan bátortalannak.És egy ideje máshogy viselkedik velem, sokat fordul hozzám hátra, észreveszem hogy néha néz ilyenkor vagy lassan eldordítja a fejét vagy így eljezdünk poénkodni. Eléggé sokat mosolyog ha velem beszél, de így olyan jekeket beszédben még nem vettem észre. Érdekes stílusa van,olyan különleges :D
Ma történt, hogy szünetben ültünk, és a keze az én padomon volt, és odajön egyik másik osztálytársunk, akivel jóba van a srác, de nem olyan akinek bármit is elmomdana magáról. Na és a másik osztálytársam, legyen most Béla :D megfogta aa kezem és rátette Máté(a fiu akiről korábban szó volt) kezére, és valami olyasmit mondogatott tegyem Mátékezére a kezem..én meg megkérdeztem, hogy miért tegyem, erre Béla azt mondta hogy mert szerelmes vagyok belé és járunk. És én meg gyorsan elkaptam a kezem, mert tökre összezavart, de az volt a fura, hogy Máté meg el sem vette a kezét, hanem ott tartotta végig.
Szerintetek?
De én meg nem akarok semmit se a sráctól, mert barátnőmnek jön be, és egyszer már veszett velem össze hasonló szitu miatt, és már nem akarom a barátságunkat kockáztatni.
Nem jó dolog osztálytárssal jönni össze. Nem tudom hogy a barátnőd is osztálytárs-e.
A barátnőddel amúgy meg kell beszélned ezt a dolgot, hiszen úgy jön le, neked is bejön a srác.
Azt meg nem lehet megtudni, hogy a srác kit szerethet, kit nem, pláne ha egy nyusziról van szó. Lehet terelgetni viszont, ha annyira nagyon szeretnéd.
Én személy szerint azt mondom, érdekesebb másfele kacsingatni, de nem a barátnőd miatt.
Szerelem miatt meg összeveszni meg csak a kapcsolatotokat minősíti.
Leírtam világosan nem terveztem semmit a barátnőmet nem akarom megbántani...a barátságunkba pedig azért volt veszekedés mert hazudtam neki,szóval az én hibámból,és ezért ezt bem szeretném tönkretenni.
De aa kérdésre még nem kaptam választ. Nem akarom, hogy a barátnőm észrevegye
Nem írtad le világosan, hogy nem szeretnél a sráctól semmit. Egy idióta szituációba magyarázol be dolgokat, ami épp úgy jelentheti azt, hogy tetszik neked, vagy fordítva.
Kérdést is tettél ki, holott ha a srác nem érdekel, elég lenne csupán a barátnőddel beszélned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!