Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit érezhet valójában?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet valójában?

Figyelt kérdés
Van egy srác. Nagyon jóban vagyunk. Mostanában próbált közeledni felém.Hallottam egyismerősé hogy bejövök neki,de előfordulhat hogy nem mondott igazat. Volt nála egy buli. Az elején amíg józanok voltunk nagyon sokat foglalkozott velem az se érdekelte hogy a többiek nem figyelnek rá amíg én figyeltem. Aztán ittunk,volt már a fejünkben és csókolóztunk. Nem egyszer. Kb. 2 órán keresztül szét se lehetett választani minket közben táncoltunk is de több volt a csók. Ha kimentünk egy kicsit a levegőre kézen fogva mentünk egy pillanatra sem engedett el. Mindketten tudatában voltunk annak amit csináltunk és másnap mindenre emlékeztünk. Azóta személyesen nem tudtunk beszélni de mikor szóba került ez a téma akkor csak annyit mondott hogy jól éreztük magunkat és ennyi. Most akkor szeret vagy nem? Vagy még ő se tudja? Mi lesz ezután? Van esély arra hogy összejövünk?Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. jan. 2. 17:36
 1/6 anonim válasza:
89%
Meg fog dugni, azután valami ürüggyel elhagy. A játékosok újak, de a játék a réhlgi.
2017. jan. 2. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát az van csajszikám. H a srácnak addig jó voltál. Egy kicsit elszórakozott veled. És ennyi. Jó időtöltés voltál. De komolyabb dolgot nem akar. Sajnálom de 99% h ez a helyzet.
2017. jan. 2. 17:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy ezek lesznek az első válaszok. Hozzáteszem hogy ő nem olyan fajta srác. És ahogy említettem már régóta közeledik felém. Ha meg akart volna dugni vagy megtette volna vagy már rég feladta volna a próbálkozást.
2017. jan. 2. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 megtette volna??? Meg se kírdezem hogy mi kell neked ahoz
2017. jan. 2. 19:02
 5/6 anonim ***** válasza:
,,Ő nem az a fajtaaa" Istenem, de baromi naív vagy.. -.-" Aztán majd megy a sírás, ha megtörténik a baj és sikítva fogsz bőgni, ha valaki utána hozzád vágja, hogy ,,Én megmondtam!".
2017. jan. 4. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha már véleményeket kértél, fogadd is el őket.

"Jól éreztük magunkta, ennyi." Ezzel mindent elmondott. Neki ebben a történetben ennyi volt. Valószínűleg szép vagy, aranyos, és könnyen adtad magad, ezért jó voltál neki, de amíg így használja ki a lányokat, addig nem lesz ebből semmi komoly, és szerintem nem is akarja, hogy legyen.

2017. jan. 25. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!