Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek az örök szerelemben,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek az örök szerelemben, vagy csak én vagyok ilyen kis naiv?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 14. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Nem.
2017. ápr. 14. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

"Hisztek az örök szerelemben"

Nem.

"vagy csak én vagyok ilyen kis naiv"

Nem hívnálak naivnak, ez inkább életkortól függ. Majd elmúlik ;)

2017. ápr. 14. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen hiszek. De inkább a halálig tartó szerelemben. Persze ehez ész is kell.

Ha kiváncsi vagy mik akkor írj. Persze ez sem garantálja hogy halálig de segíti.

2017. ápr. 14. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Életkortól függ? Ez hülyeség. Én ismerek olyan 40-es párt akik még mindig szerelmesek egymásba, csak rájuk kell nézni, velük kell lenni egy darabig. Olyanok mint két tini, nem is nagyon veszekednek pedig már 20 éve együtt vannak. És ők is azt mondják, hogy szeretik egymást. Lehet, hogy az a tipikus "szerelem" érzés csak 3 évig áll fent max (asszem) de attól még lehet szeretni meg rajongani a másikért kívül belül, nem törvényszerű, hogy begyöpösödnek és megutállják egymást aztán már csak egymás háztartási gépeiként funkcionálnak tovább mint ahogy az sok magyar háztartásban előfordul. Szerintem ha két nagyon összepasszoló ember megtalálja egymást az nagy szerencse és mindketten érettek is érzelmileg akkor ezt lehet örök szerelemnek nevezni. Szerintem
2017. ápr. 14. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Én és a lány akivel össze fogunk jönni, mindketten hiszünk benne (még úgyis hogy Dr. Csernust ovasok)
2017. ápr. 14. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Megjegyezném még* Dédnagyapám viagrát szokott kérni a szülinapjára.
2017. ápr. 14. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:

A szerelem, amit testileg is érzel 2-3 évig tart.

Ez tény, ki van kutatva. ez van.

Hormonok okozzák, párosodásnál van szerepe.

A szeretet megmaradhat örökké.

2017. ápr. 15. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!