Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehetne ezt fejleszteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezt fejleszteni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok sokáig a kiszemeltemre nézni, pedig már biztos tudja, hogy tetszik nekem, de egyszerűen nem merek ránézni, pedig annyira rá szeretnék mosolyogni!

2017. ápr. 12. 15:30
 1/9 anonim válasza:
74%
Miért nem bírsz ránézni? Az én sulimba is van egy fiú, aki nem mer rám nézni, és már az idegeimre megy. Szerintem egyszerűen mosolyogva nézz rá...beszéltél már vele? Figyekd a reakcióját.
2017. ápr. 12. 17:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nalamis ez van:( de en valoszinuleg mar nem latom
2017. ápr. 12. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj egy nap többször mosolyogni. Nem kell feltétlenül a kiszemeltedre, bárki másra, vagy csak úgy magadban. Aztán egyszer csak próbálj meg ránézni egy szép mosollyal. És próbálj meg beszélgetni vele, oldani a hangulatot. Sokkal egyszerűbb úgy ránézni valakire, ha közben társalogtok. Sok szerencsét! ^^
2017. ápr. 13. 00:40
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhet még :)

Az a baj, hogy nem vagyunk beszélőviszonyban, nem is évfolyamtársam :/

2017. ápr. 13. 16:25
 5/9 anonim válasza:
0%
Amikor beszéltél vele, akkor sem tudtál ránézni?
2017. ápr. 14. 21:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, még nem beszéltem vele.
2017. ápr. 14. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor mely levego, es nyugalom. Nezz a szemebe es ne gondolj ugy ra mint a kiszemeltedre hanem mint egy barat vagy egy kedves ismeros. ( ilyenkor fel nagyitodik az a szemely a szemedben) probald ezt tobbszor, es ha vissza reagal akkor tied a palya:D Ezek utan probalk kapcsolatot letrehozni vele( segitseget kersz, vagy hogy van e zsebkendoje, esetleg 'veletlen' neki mesz, vagy csak szimplan egy baratsagos beszelgetest kezdesz.

Remelem tudtam segiteni:)

2017. ápr. 16. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok

Lemaradt hogy mikor a szemebe nezel akkor mosolyogj*.

17/L

2017. ápr. 16. 17:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Próbálkozok majd, köszönöm :)
2017. ápr. 16. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!