Gépet szeretnék fejleszteni de nem tudom hol induljak el valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
igazából most egy alaplapot fejlesztenék először de nem szeretném kidobni a mostani gépemben lévő dolgokat alaplap: [link] videókártya GTX 460 proci :Intel xeon E5440 8gb ram mit ajánlotok?#gép fejlesztés stzb
2017. ápr. 10. 17:38
1/8 szántóvető válasza:
tedd fel a cuccost hardverapróra aztán ha elpasszoltad építs egy újat.gondolom gamerkedés a cél.
2/8 A kérdező kommentje:
nem akarnám eladni
2017. ápr. 10. 17:52
3/8 szántóvető válasza:
ok.megtartod,nézegeted,leporolgatod naponta,lefekvés előtt megsimogatod és örülsz neki.
a proci gyenge,a vga is.a lap is cserére szorul.mit akarsz felhasználni,a házat meg a ramot?vagy a tápban látsz fantáziát?ezek részletkérdések(bár a ram sem a leggyorsabb.)akkor el kéne dönteni hogy ryzen vagy intel.bár mostanában jelenik meg a ryzen5-széria,azt érdemes megvárni.
4/8 anonim válasza:
te konfigod felejtös !
MSI h110 pro d
intel core i3 6100
8GB ddr4 2666
msi gtx 1060 3GB
FSP Hexa+ 500W tápegység
1TB WD HDD
5/8 A kérdező kommentje:
csak egy alaplapot kérdeztem semmi egyebet
2017. ápr. 17. 16:21
6/8 szántóvető válasza:
de az alaplap határozza meg hogy milyen procit tudsz beépíteni.a te procid kérdező régi és elavult.én egy msi b250m pro vd lapot mondanék ami kb 21e-be kerül.de egyből vehetsz procit is.ami olcsó és bestbuy az a pentium g4560 20e alatt.ami ennél jobb az az intel i5,abból is az új 7. generációs.i5 7400,7500,7600.ezekben gondolkodj,ezek passzolnak az általam írt laphoz.
8/8 szántóvető válasza:
ja és ram is kelleni fog,1x8gb ddr4-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!