Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tetszek senkinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszek senkinek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok ès mèg senki sem mondta hogy tetszenék neki,nem érdeklek senkit.A baràtnőimnek vannak barátjuk csak nekem nincs.Sokszor elgondolom hogy nem tetszek senkinek meg nem mondta senki hogy szèp vagyok.A legjobb baràtnőm azt mondta hogy nagyon szép vagyok csak kell egy kos nyitottság meg önbizalom ő nagyon szerencsès mert ő szinte mindenkinek tetszik.De én senkinek sem.Normális válaszokat szeretnèk kapni

#csúf vagyok #nem tetszek senkinek
2017. ápr. 10. 16:46
1 2
 11/15 October15 ***** válasza:

Hülye voltál és nem tudtad a jogaidat és kötelezettségeidet? Nem a nav hibája. :) Ez van akkor mikor a proli internetet ragad.

Miért te mit is csináltál? Leugattál egy 14 évest, mégis milyen problémája legyen 14 évesen? Az hol probléma, hogy nem tudsz csajozni? Legalább nem örökíted a recesszív génjeidet.. :D

2017. ápr. 10. 19:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna. Nekem is ugyan ezt mondja a bnőm.

De hidd el semmiről sem maradtunk le. Nekem a szeretethiányom miatt van az h akarok egy kapcsolatot. De csak komolyat olyat meg szinte senki nem akar. Vagyis a tobbség nem. Na meg nem csalódunk*.* ez a best!!!

16l

2017. ápr. 10. 19:43
 13/15 October15 ***** válasza:
58%
12: Pont ez a baj, kapcsolatot akarsz a mondat és a vágyad tárgya maga a kapcsolat és nem egy személy. Önmagában az, hogy kapcsolatban vagy pont nem ér semmit. De nyilván tizenévesen így működik az ember. Azt nem mondanám, hogy a többség nem akar komoly kapcsolatot inkább azt, hogy gőzük nincs arról, hogy mi számít komolynak és mi a vicc kategória + nekik sincs konkrét célszemélyük csak "kapcsolatot akarnak".
2017. ápr. 10. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak kezdj el azzal ismerkedni aki egy kicsit is tetszik
2017. ápr. 10. 21:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Te magad írtad korábban is már, hogy ocsmány vagy:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..

2017. ápr. 10. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!