Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszek senkinek?
haha neked csak ennyi problémád van?:D
Engem a nyáron 3 csaj kosarazott ki 1-nek csak pénzforrás voltam volna,ha nem jövök rá, hogy a kur.a csak élősködik a pasikon!XD
Nyugi, másnak is vannak ezzel gonjai!Az a baj, hogy a mai fiuk nem tökösek!Ebbe én is beletartozok mostmár, mert már legalább 50-szer utasítottak vissza :D 2 lánynál ment valahogy,de ott is az lett a vége, hogy mással kezdett el járni!Mert hogy én nem figyelek rá eléggé!xD Suli meg diákmunka mellett úgy, hogy én vittem reggel suliba meg hoztam haza!:D Mert ugye a jogsival is kihasználtak :D Lehet hogy megérett az emberiség a kipusztulásra! 19/f
Definiálnád, hogy erre mi a normális válasz?
- Lehet, hogy konkrétan nem vagy szép.
- Lehet, hogy van 1 vagy több fiú akinek konkrétan tetszel de megközelíthetetlennek talál.
- Lehet, hogy a környezeted szerint szép vagy de éppen nincs senki aki specifikusan irántad érdeklődne.
- Lehet, hogy olyan környezetben vagy ahol egyszerűen nem szokták ezt csak úgy mondogatni az emberek.
- Lehet, hogy mondja neked mondjuk 1 fiú csak te lecsapod azzal a mondandóját, hogy háhá jó vicc volt.
14 évesen nem biztos, hogy messzemenő következtetéseket kellene levonni magaddal kapcsolatban bármilyen téren.
25F
1.: De cuki vagy, neked csak ennyi bajod van?:D Komolyan azt hiszed, hogy az lesz a legnagyobb problémád az életben, hogy 50 nőnél próbálkozol szelektálás nélkül és csodálkozol, hogy nem kellesz nekik?:D Hmm példának okéárt a bátyám a szülinapomra rá egy héttel halt meg rákban, de szomorú, hogy nincs csajod... tényleg világméretű probléma a te szerencsétlenséged / szerencsétlenkedésed.
25F
Kérdező nem neked írtam hanem az "50 csajos" zsúrpubinak. :D
Én értem, hogy szerinted csúf vagy de könyörgöm 14 vagy.. nem fogok egy szemernyit sem adni az önbecsülésedre mert, hogy se kialakult személyiséged, sem kifejlődött tested, sem társadalmi rangod / pozíciód nincsen és ebből kifolyólag nem lehet helyes az énképed. 14 évesen pont abban a korban vagy és leszel még vagy 6 évig amikor ez létrejön. Nem ismerlek úgyhogy nem tudom, hogy ha esetleg megközelíthetetlen vagy akkor miért [mert ugyanennyi erővel lehet, hogy külső szemlélőnek példának okáért unalmasnak tűnsz] max azt tudom megítélni, hogy nekem momentán szigorúan fizikai értelemben [mert, hogy a tinik szeretik ezt összemosni minden mással] tetszel-e többet aligha.. mondjuk képet kérni meg nem fogok gyerekektől mert noha 14 vagy úgyhogy törvényileg már akár meg is tehetném de nem feltétlenül kell felfedni a személyazonosságod a GYK-n random embereknek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!