Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tetszek senkinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszek senkinek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok ès mèg senki sem mondta hogy tetszenék neki,nem érdeklek senkit.A baràtnőimnek vannak barátjuk csak nekem nincs.Sokszor elgondolom hogy nem tetszek senkinek meg nem mondta senki hogy szèp vagyok.A legjobb baràtnőm azt mondta hogy nagyon szép vagyok csak kell egy kos nyitottság meg önbizalom ő nagyon szerencsès mert ő szinte mindenkinek tetszik.De én senkinek sem.Normális válaszokat szeretnèk kapni

#csúf vagyok #nem tetszek senkinek
2017. ápr. 10. 16:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%

haha neked csak ennyi problémád van?:D

Engem a nyáron 3 csaj kosarazott ki 1-nek csak pénzforrás voltam volna,ha nem jövök rá, hogy a kur.a csak élősködik a pasikon!XD

Nyugi, másnak is vannak ezzel gonjai!Az a baj, hogy a mai fiuk nem tökösek!Ebbe én is beletartozok mostmár, mert már legalább 50-szer utasítottak vissza :D 2 lánynál ment valahogy,de ott is az lett a vége, hogy mással kezdett el járni!Mert hogy én nem figyelek rá eléggé!xD Suli meg diákmunka mellett úgy, hogy én vittem reggel suliba meg hoztam haza!:D Mert ugye a jogsival is kihasználtak :D Lehet hogy megérett az emberiség a kipusztulásra! 19/f

2017. ápr. 10. 16:50
 2/15 October15 ***** válasza:
45%

Definiálnád, hogy erre mi a normális válasz?

- Lehet, hogy konkrétan nem vagy szép.

- Lehet, hogy van 1 vagy több fiú akinek konkrétan tetszel de megközelíthetetlennek talál.

- Lehet, hogy a környezeted szerint szép vagy de éppen nincs senki aki specifikusan irántad érdeklődne.

- Lehet, hogy olyan környezetben vagy ahol egyszerűen nem szokták ezt csak úgy mondogatni az emberek.

- Lehet, hogy mondja neked mondjuk 1 fiú csak te lecsapod azzal a mondandóját, hogy háhá jó vicc volt.

14 évesen nem biztos, hogy messzemenő következtetéseket kellene levonni magaddal kapcsolatban bármilyen téren.

25F

2017. ápr. 10. 16:53
 3/15 anonim ***** válasza:
Ez baromság amúgy én ugyanígy voltam 8.ba most hogy mindjárt kijárom a 9.-et és azért akadt pár fiu (2xD) akiknek én felkeltettem az érdeklődésüket de én nem igazán akarok párkapcsolatot és tudod nem olyan jó ha egy srácot vissza kell utasítanod szóval érted nem olyan jó dolog ha mindenkinek tetszel.
2017. ápr. 10. 16:54
 4/15 October15 ***** válasza:
48%

1.: De cuki vagy, neked csak ennyi bajod van?:D Komolyan azt hiszed, hogy az lesz a legnagyobb problémád az életben, hogy 50 nőnél próbálkozol szelektálás nélkül és csodálkozol, hogy nem kellesz nekik?:D Hmm példának okéárt a bátyám a szülinapomra rá egy héttel halt meg rákban, de szomorú, hogy nincs csajod... tényleg világméretű probléma a te szerencsétlenséged / szerencsétlenkedésed.

25F

2017. ápr. 10. 16:57
 5/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszadónak mondom..Én nem arra gondoltam hogy ez a legnagyobb probléma a világon ez csak egy kérdès volt,és nem tudom hogy elolvastad-e figyelmesen mert lány vagyok és nem mondtam hogy ez a világ legnagyobb problémája.
2017. ápr. 10. 17:06
 6/15 A kérdező kommentje:
Hogy lehetnék megközelíthetőbb??Mert szerintem nagyon csúf vagyok.
2017. ápr. 10. 17:08
 7/15 anonim ***** válasza:
30%
amíg TE így állsz hozzá, hogy csúf vagy, ne várd el, hogy a körülötted lévő emberek szépnek gondoljanak.
2017. ápr. 10. 17:13
 8/15 October15 ***** válasza:
61%

Kérdező nem neked írtam hanem az "50 csajos" zsúrpubinak. :D

Én értem, hogy szerinted csúf vagy de könyörgöm 14 vagy.. nem fogok egy szemernyit sem adni az önbecsülésedre mert, hogy se kialakult személyiséged, sem kifejlődött tested, sem társadalmi rangod / pozíciód nincsen és ebből kifolyólag nem lehet helyes az énképed. 14 évesen pont abban a korban vagy és leszel még vagy 6 évig amikor ez létrejön. Nem ismerlek úgyhogy nem tudom, hogy ha esetleg megközelíthetetlen vagy akkor miért [mert ugyanennyi erővel lehet, hogy külső szemlélőnek példának okáért unalmasnak tűnsz] max azt tudom megítélni, hogy nekem momentán szigorúan fizikai értelemben [mert, hogy a tinik szeretik ezt összemosni minden mással] tetszel-e többet aligha.. mondjuk képet kérni meg nem fogok gyerekektől mert noha 14 vagy úgyhogy törvényileg már akár meg is tehetném de nem feltétlenül kell felfedni a személyazonosságod a GYK-n random embereknek. :D

2017. ápr. 10. 17:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csúnya vagy.
2017. ápr. 10. 18:39
 10/15 anonim ***** válasza:
#8 Azt nem értem,hogy most hogy jött ide, hogy meghalt xy hozzátartozód?Akkor most én is felsoroljam, hogy kit vesztettem már el?Vagy hogy mennyit húztak le rólam pincérként?Vagy hogy a nav 200ezret ki akarsz csikarni tőlem,mert nem voltam lejelentve, mint diák?
2017. ápr. 10. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!