Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet?
Sziasztok !
Egyik barátnőmnek ezt írta egy fiú :
" amikre én emlékszem rád azok alapján úgysem én kellenék neked "
Ők régen osztály társak voltak , és a barátnőm elmondta neki mit érez , és ezt a választ kapta , még hogy nem tudja viszonozni az érzéseit . mármint a fiú válaszolta azokat
És a kérdésem az lenne hogy itt mire gondolt , ez mit jelent , már engem is érdekelne . Ja és 15 évesek mind2-en .
Válaszokat köszönöm :)
ez egyszerű a srác nem hiszi el h a barátnőd szereti lehet hogy még az osztályba kicsit nagyképű volt esetleg menő és hát úgy érzi a srác h a barátnőd elérhetetlen a számára mondjuk az is lehet hogy azt hiszi a srác szimplán h barátnőd átakarja verni. Ki tudja próbáljon rá barátnőd jobban rákérdezni hogy fejtse ki neki de én sem értem a fiúkat ez csak egy felvetés:)
16/l
Köszönöm szépen a válaszokat !
De a barátnőm egyáltalán nem volt soha menő meg ilyesmi , mindig olyan kis csendes volt , alig beszélgetett .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!