Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy buszsofőrbe, mit tegyek hogy elfelejtsem?
Figyelt kérdés
Na amikor ő vezeti a buszt, akkor általában mindig beszélgetünk. Ha nem mennék oda hozzá beszélgetni, akkor feltűnő lenne neki, hogy én nem úgy viszonyulok hozzá. Szeretném elfelejteni ezt az egész őrültséget, de nem megy. Mostanság jöttem rá, hogy többet érzek iránta, mint puszta barátság. S tudom, hogy ő is érez valamit irántam, mert volt mikor nem beszéltünk, vagy épp rossz kedvem volt, és szemeztünk meg minden. De hát én akkor is elakarom ezt az érzést felejteni, mert ez nem jó, hogy így érzek.
Segítsetek, kérlek!
Normális válaszokat kérek!:)
2017. ápr. 8. 08:16
11/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kislány, de hát én hogy álljak oda, hogy én szerelmes lettem belé?
2017. ápr. 8. 13:43
12/20 A kérdező kommentje:
#10 ja aha, járjak biciklivel iskolába😏értelek😂
2017. ápr. 8. 13:44
13/20 anonim válasza:
HA nem lennél kislány, nem lenne probléma meghódítani egy férfit. De mivel te azt hiszed, oda kell állni elé, szerelmet vallani - úgy nyilván nem fog menni a hódítás.
14/20 anonim válasza:
Remélem nem Gyöngyös környéki településről beszélsz?! Elhiheted ,hogy semmit nem érez,nagy szinészek.
15/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem Gyöngyös környéke:)
2017. ápr. 8. 14:24
17/20 A kérdező kommentje:
15
2017. ápr. 11. 13:15
18/20 anonim válasza:
- "nem vagyok kislány"
-hány éves vagy?
-"15"
😂😂😂😂😂
Ááá végem van 😂😂
19/20 A kérdező kommentje:
Attól, hogy 15éves vagyok, még nem biztos hogy "kislány". Hallottál már a biológiai érettségről? Lehet, hogy társadalmilag kislánynak számítok, de biológiailag igenis van olyan gondolkodásom, mint egy 25 évesnek.
2017. ápr. 12. 08:57
20/20 anonim válasza:
Biológiailag 25 éves a gondolkodásod? De cuki vagy. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!