Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek most mi van?!?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mi van?!?!

Figyelt kérdés
Van az osztályomban egy srác. Elég fura, de egyes dolgokban egyetértek vele. Néha jót lehet vele beszélgetni, de néha eléggé...érdekes. A lényeg, hogy kb. másfél hónapja bizonyos jelekből gondoltam, hogy tettszem neki. Aztán egy ideig semmi ilyen jelet nem adott. Ma viszont megkérdezte tőlem, hogy tettszik-e nekem egy másik fiú az osztályból. Kérdeztem, hogy miért kérdi. Azt felelte, csak úgy. Na, most szerintetek ez jelent valamit? Hogyan reagálnátok ilyen helyzetre?

2017. ápr. 7. 16:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát, énis fura vagyok ilyen téren, de ne keverj össze azokkal akik felnégyelnek álmod közbe, csak fura vagyok, mert normálisnak lenni uncsi :D, szóval ha megfelelően hülye vagy akkor tetszel neki :'D
2017. ápr. 7. 16:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!