Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelenthet ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinista kérdése:

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni és megtudni, hogy Ti mit gondoltok erről. :)

A lényeg annyi, hogy a családomnak apartmanjai vannak, közvetlen a házunk mellett. Pár hónapja jött három erdélyi srác. Na és hát az egyikük nagyon megtetszett nekem. Mindennap ott vagyok náluk. És Ő sajnos eléggé ilyen "nőcsábász" típus. Minden hétvégén bulizik és csajozik. 1-2 hete összeszedett egy barátnőt, aki igazából a város a pasifalója. (nem féltékenységből mondom, tényleg az.) Viszont mellette, ha itthon van a srác, akkor nagyon aranyos velem. Sokszor odabújik mellém, simogat, megpuszil, és egyszer azt mondta nekem spanyolul, hogy nagyon szeret engem, de ezt nem tudhatom meg. Azt nem tudta, hogy egy évig tanultam spanyolt és értettem. Már többször is aludtunk együtt, akkor is átölelt és ehhez hasonlók. Viszont van olyan, hogy alig szól hozzám, rám se néz és nem foglalkozik velem. Ez eléggé rosszul esik nekem. Nem akartam őt ennyire megszeretni. Mikor idejött nem is tetszett, de aztán a testvére és az én nővérem folyton őt hajtották nekem. Nem is érdekelt. Utána elmentünk egy buliba és megvédett egy sráctól ami nagyon jól esett. Akkor aludtunk először együtt. És azóta csak rá tudok gondolni. 2 hete vele álmodok és nem tudom mit csináljak.. Kérlek adjatok valami tanácsot. A srác 23 éves, én pedig 17. Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2017. ápr. 6. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem itasd le és kérdezd ki. Vagy hagyd ki a piát és ülj le vele, hogy megbeszélhessétek mi is van köztetek.
2017. ápr. 6. 23:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csak meg akar kapni, semmi komolyat nem akar tőled. Az viszont baromira gáz, hogy nem is pasid és vele aludtál... egy ilyen csaj a későbbiekbe se kellene nekem többet. MERT NEM NORMÁLIS DOLOG!
2017. ápr. 8. 01:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!