Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány messze, de szeretem megpróbáljuk?
Szerelemben nincs határ :P
Igen!!!! :)
Nálunk (17/L & 24/F) 2 éve működik már, 200+ km mellett, havi 1x találkozással.
Simán meg lehet próbálni.
Hát figyelj ott vannak a hétvégék, szünet, illetve ha hét közben is szeretnétek összefutni akkor suli után kettőtök közötti várost célozzátok meg (mindkettőtöknek durván 2x 1 óra, de ha szeretitek egymást megéri...válasszatok ki egy napot ami mindkettőtöknek jó, mondjuk minden szerdán 3 kor végeztek: 4.30-ra már X. városban vagytok vonattal, ott együtt vagytok, moziztok, sétáltok, fagyiztok stb., és 8.30-kor megint felszálltok a vonatra, és 9.30-ra hazaértetek).
Aztán ha nem működik, hát nem, de szerintem próbáljátok meg. :)
Köztem és Pàrom közt 200 km-volt.Chat,utazgatás...ez 3 hónapig ment,utána összeköltöztünk,ma már a feleségem,és boldogan élünk.
Ha egy kapcsolat nem tart semerre,az elég komoly baj.Aki pl 2éve távkapcsolatban él,és nem élnek együtt,egyik fél sem tesz lépéseket a közös jövő felé,ott komoly gondok alakulhatnak ki.Én így látom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!