Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Mi az amitől egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi az amitől egy fiúra nem barátként tekintetek hanem éreztek iránta valamit? És ezt tudja-e befolyásolni a fiú vagy ezek csak érzések?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 4. 16:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nehezen határozható meg pontosan, ez talán nem a fiútól függ főként, hanem tőlünk, hogy mi hogyan érzünk, és, ha most írni kéne neked pontos meghatározásokat, amiket te felhasználnál, hogy egy lány ne nézzen rád barátként, egyáltalán nem biztos, hogy működne.

Amúgy szerintem, ha közelítesz felé már a kezdetektől fogva, eleve nem tekinthet rád barátként.

2017. ápr. 4. 16:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez egy plusz. Nehéz megmagyarázni, inkább úgy mondnám, hogy megvan a kémia köztünk. Nyilván vannak olyan dolgok, amik nélkül nem tudok beleszeretni. Például lehet, hogy egy kicsit buta, bunkó vagy külsőre nem jön be, de ettől még lehetünk barátok. Ezeken a tulajdonságokon tud a fiú változtatni és elérheti, hogy beleszeressek. (Ha ugye megvan az a plusz, a kémia.) Viszont van, hogy minden klappol, de mégsem szeretek bele. Én erre mondom azt, hogy hiányzik a fiúból az a plusz, nincs meg köztünk a kémia. Erre tudok személyes példát hozni. Van egy osztálytársam aki "tökéletes". Helyes, jó a stílusa (értsd: igényesen válogatja össze a cuccait, mindig csinos), okos, szorgalmas, művelt és intelligens, humoros és kedves, kiváló zenei ízléssel. (Huhh ez most elég ömlengős lett. :D)Szóval hibát nem lehet találni benne, de én valahogy képtelen lennék beleszeretni. Mert hiányzik belőle valami. És ezt a valamit nem tudja a fiú befolyásolni.

16/L

2017. ápr. 4. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!