Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet érzelmileg befolyásolni valakit?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám megmutatni a barátomnak az érzéseimet, megmutatni mennyire szeretem, úgy, hogy közben ne fojtsam meg? És mélyíteni az övéit irántam? Fiúk! Van bármi olyan dolog, amit, ha egy lány csinál veletek jobban fogtok ragaszkodni, még jobban akartok vele találkozni? Komoly kapcsolatról van szó, a hülyeségekkel kíméljetek, az érzelmi kötődés erősítésére gondoltam.2016. dec. 29. 13:25
1/2 anonim válasza:
ha érdekelt a hobbymban az nagyon sokat jelent nekem például én sportolok verseny szinten tehát picit azért több mint hobby és akár benfentes ebben a sportban akár kívülálló nagyon jól esik ha érdeklődik iránta próbálja megérteni esetleg eljönni egy versenyre vagy legalábbis felajánlani. Még nagyon sokat jelent ha a szarban is mellettem van és feldob ha kell nem hagy addig nyugodni amig nincs jobb kedvem ez szintén nagyon sokat jelent nekem.
2/2 anonim válasza:
Érzelem térképpel, de ez egy elég veszélyes kaland telis tele szörnyekkel és nem biztos, hogy mire a végére értek a barátod örülni fog minden egyes érzelmednek, amit kiástatok együtt.
Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!