Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok továbblépni! Talán...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok továbblépni! Talán nem is kellene?

Figyelt kérdés
Most 5 hónapja hogy nem beszélünk.. Nem mondhatnám hogy jártunk, de úgy viselkedtünk és beszéltünk mintha azok lennénk. Kb. 3 hónapig beszéltunk éjjel nappal. 2-szer meg is beszétük , hogy többet nem beszélünk, össze is vesztünk. De nem bírtuk egymás nélkül. Majd egyszer veszekedtünk, utána azt mondta hogy a haverja beszélt velem , nem ő. Utána többé nem keresett. Én rá 1 hétre ráírtam nagyon közömbös volt irántam.Majd 1x-er sms-ben azt mondta hogy ne keressem többé. Majd facebookon is írtam neki.. azt mondta hogy felejtsem el.. Azóta semmi... ezek a beszélgetések kb. 1 hónapja volt. Mit tegyek hogy elfelejtsem? Ahogy elfelejtem, valamit látok egyből eszembe jut. (pl: látom a nevét) Megéri hogy várjak rá. Valamelyik éjszaka vele álmodtam, és sírva ébredtem. Vajon a sors akarja hogy újra egy úton járjunk ? Válaszotokat előre is köszönöm!

2017. márc. 31. 14:33
 1/2 anonim válasza:
Volt velem is hasonló dolog egy nagyon jó barátom akivel mindig együtt voltunk aztán egyszer csak bunkó lett velem és kb 2 évig nem is beszéltünk pedig évfolyamtársak voltunk. Esetleg nincs barátod vagy bármi kialakulóban? mert nálam ez volt a baj hogy összejöttem egy fiúval és kiderült hogy nagyon féltékeny volt.
2017. márc. 31. 15:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát azon vesztünk össze , h ő mondta h van "felesége" én meg rá h nkm is és küldtem neki egy fiúról képet , és azon vesztünk össze h mért küldtem neki képet
2017. márc. 31. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!