Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Imadom ot!
Fogadd el a dolgot, szakítsd meg vele a kapcsolatot és ne is keresd.
Szakításnál legtöbbször ez van, hogy az egyik fél már rég eldöntötte, csak az alkalmat kereste rá, hogy megmondja. Így ő lelkiekben már rég szakított. A másik félnek meg teljesen új a dolog, így nyilván sokkal jobban megrázza. Ezért nem igazán van esély a helyrehozásra, mert a szakító fél más "előrébb jár" a folyamatban.
Itt te voltál a "másik fél", tehát természetes, hogy nem érted, nem akarod elfogadni, tenni akarsz ellene. Sajnos amiket leírtál, mind azt mutatja, hogy ez nem egy hirtelen indulatból történt szakítás volt, hanem ő már eldöntötte, mit akar. Az lehet, hogy a valódi okát nem mondta el neked, de az is lehet, hogy ha elmondaná, még rosszabb lenne.
Hidd el, ha most nekiállsz "hisztizni", könyörögni, ígérgetni stb., azzal csak a saját önértékelésedet teszed tönkre hosszú távon (majd ha évek múlva visszatekintesz erre). Akármennyire rossz ezt hallani, szerintem a legjobb, amit tehetsz, az az, hogy átállsz "szakítottak velem üzemmódba" és megpróbálod minél hamarabb túltenni rajta magadat. Nyilván ez nem fog egyik napról a másikra menni, de jobb most nekiállnod és nem a már tönkrement kapcsolatot próbálnod megmenteni.
Keress programokat, amivel lefoglalhatod magadat, csináljatok valamit barátokkal/ismerősökkel/családdal/egyedül, "beszéld ki" magadból a bajaidat pl. naplóba, fejezd ki magad rajzolással, esetleg más hobbival. Tegyél meg mindent, hogy minél kevésbé az a tény határozza meg, hogy ki vagy, hogy szakítottak veled.
Kosz utolso. Regen wowoztam en is de mar kijottem a rutinbol es nem kot mar le ugy ahogy eddig tudja jol.
Kedves elso koszonom a tanacsodat. Igyekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!