Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy ne? (A többi lent)
Van barátom aki 16 éves. Már 2 hónapja együtt vagyunk, de nem olyan fényes a dolog az én részemről. Egy helyes, rendes, illedelmes fiú, de gyáva. A városban többen is meg akarják verni, de ő nem olyan, hogy meg tudja védeni magát, viszont nagy az arca! Illetve mikor találkozunk ül csendben és alig mond valamit. Mindig megkérdezem, hogy mi van vele suliban és azt mondja ,,semmi,,. Igen, igen...de én vissza hallok mindent, hogy mit csinálnak és mi történik vele. Nagyon kínos ez nekem. Beszéltem már vele, hogy mi lenne, ha elmondaná ténylegesen mi volt és nem úgy hallanám vissza. Ez megtörtént 3x is, de én nem fogom többször mondani. Meg fordult már nem egyszer a fejemben, hogy szakírók vele, mert nekem ez így nem megy. Egyszerűen kínosan érzem magam mikor vele vagyok és elegem van ebből.
Segítsetek! Nektek mi a véleményetek? Szakítsak vagy ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!