Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomban aki nagyon tetszik, de nem tudok vele hogy beszélni ha valaki más is ott van a társaságunkban... Mindketten kolisok vagyunk és ha csak ketten vagyunk akkor tök jól elbeszélgetünk. Nagyon szívesen összejönnék vele de ez a dolog nagyon zavar és félek hogy elrontaná a kapcsolatunkat es nem tudom mit csináljak.

2017. márc. 27. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos nem rontana el a kapcsolatotokat.. dehat vegyel erot magadon es probalj meg akkor is bekapcsolodni a beszelgetesbe :) Ne zavartasd magad, elvegre ha szerelmes vagy akkor elotte kene a legkevesbe 😉
2017. márc. 28. 00:22
 2/3 dead girl válasza:
Hát osztálytárssal szerintem ne nagyon kezdj, elég rossz szakítás után főleg ha egy a társaságotok is. De ha ez téged nem zavar akkor hajrá, ne félj tőle nem fog megenni, beszélgess vele hívd, el fagyizni vagy csak sétálni aztán ez ki fog alakulni :)
2017. márc. 28. 18:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Ez eléggé bonyolult :/

1 éve összejöttünk, de akkor gyors volt minden, alig ismertük egymást... Aztán a többiek beleszóltak a kapcsolatunkba, és ezzel "bemagyarázták" neki hogy szeressen...

Most minden nap beszélünk már 3 hónapja, és be is jövök neki(hallottam, nem ő mondta) (de igaz, mert látom a viselkedésén, de azért mégse engedem hogy beleszóljanak megint mint tavaly)

2017. márc. 29. 22:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!