Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan erezhetne ugyan azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan erezhetne ugyan azt irantam?

Figyelt kérdés
van egy fiu akibe nagyon reg ota szerelmes vagyok. meg januarban nagyon joban voltunk es akkor neki tetszettem. most van egy baratnoje akivel nem igazan jo a kapcsolata szoval valoszinuleg nem sokara szakitanak. igazabol nem beszelunk annyit mint regen de szeretnem ha ugyan azt erezne irantam mint januarban
2017. márc. 26. 23:17
 1/1 anonim válasza:
Megint beszelgess vele talalkozzasatok haverkodj vele es amikor szakit a baranojevel ott a te pillanatod.A pillanatot azt ugy tudod elerni hogy mikor boldogtalan te vigasztalod es mindig ott leszel mellette.Ezert mivel te vagy a legkozellibb lány akivel beszelget meg baratkozik azt fogja erezni amit regen!:)
2017. márc. 27. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!