Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek össze vele?
Figyelt kérdés
A lényege az, hogy egy iskolába járunk de Ő 2 évvel fiatalabb, tehát nem vagyunk osztálytársak. Már voltunk "kapcsolatban" de Ő üzent a barátnőjével , hogy szakít.(nem is személyesen) Azóta próbáltam vele beszélni de nem akart és olyanokat mondott, hogy már mással jár.... de ez persze nem igaz. Ha a suliban elmegyünk egymás mellett, figyel engem és én is Őt, sűrűn szemezgetünk. A kérdésem az lenne, hogy mit mondjak neki, hogy újra össze tudjak vele jönni, ne csak elutasítson. (Mivel nyerjem el a szívét?)
15/f
Ui. Nem vagyon kíváncsi az olyan válaszokra, hogy nem kell ezzel foglalkozni, inkább tanuljak, fiatal vagyok....
2017. márc. 24. 20:54
1/2 anonim 

válasza:

Ne haragudj, de ha mással üzente meg hogy szakít veled, vagy éppen bekamuzza hogy van barátja akkor miért is akarsz vele összejönni? Hogy megint hazudjon? Ebből már nem lesz kapcsolat... Lehet hogy te szereted őt meg lehet hogy szemezgettek de ha ilyeneket csinál én nem látom értelmét hogy összejöjjetek mert az utána megint csak neked fájna...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Lényegében igazad van.
2017. márc. 29. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!