Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan jöjjek vele össze?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek vele össze?

Figyelt kérdés

Van egy csaj (én is LÁNY vagyok)aki általános-ba az osztálytársam volt és most megy 9.-be meg én is és egy suliba megyünk nem tudom hogy osztálytársak leszünk e vagy nem de ez lényegtelen.Szóval az van hogy a nyáriszünetbe rá írtam facebookon hogy szerelmes vagyok belé és ő erre ennyit írt: "xDDD„és letiltott.Utánna rá egy honappal rám írt egy másik volt osztálytársam facebookjáról hogy mi van velem stb...de utánna meg elég bunkóságokat írt és azután meg rám írt 2 haverja hogy nem akar töllem semmit és hogy ne zaklassam.De nem tudom hogy most hetero vagy Biszex mert elég sok leszbikus haverja van(régen valami fiú jött be neki)De iskolába sokszor rámmosolygot jófej volt velem de sokszor meg elégbunkó volt és most nem tudom hogy bejövök e neki vagy sem.

Na szóval az lenne a kérdésem hogy hogyan jöjjek össze vele vagy hogy mit csináljak?

2016. aug. 27. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Tuti nem jössz be neki felejtsd el
2016. aug. 27. 19:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Miután letilt, meg a barátaid küldi ellened... Most őszintén, szerinted bejössz neki?

A nem az nem, valóban nem érdemes zaklatni.

2016. aug. 27. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Fel kéne már nőnöd és nem a divatbzikat majmolni.
2016. aug. 27. 20:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem majmolom -.-
2016. aug. 27. 20:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Esetleg valami tipp hogy hogyan írjak rá/milyen indokkal?
2016. aug. 27. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tetszel neki csak cikinek érzi.
2016. aug. 27. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem jössz be neki, ha lekoptatott, elzavart. El kéne őt felejtened.
2016. aug. 27. 22:41
 8/8 anonim válasza:
Biztos bejossz neki ha letiltott :D Es mert jofej volt veled meg radmosolygott szerinted az mar egybol a szerelem jele? :D a barataid is radkuldi hogy hagyjad, es meg le akarod plusszba jaratni magad. Ha meg nem tudja mit akar es lehet tetszel neki de ilyen fogyatekos dolgokat tesz akkor tenyleg kene egy ilyen esetlen idiota aki ugy fejezné ki a tetszését hogy bunkozik?!
2016. aug. 29. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!