Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek össze egy fiúval?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta tetszik egy fiú a suliba, egy évvel idősebb nálam.Nem szóltunk egymáshoz semmit csak rámnézett egyszer kétszer..Hogyan fűzhetem szorosabbra ezt a "kapcsolatot"?14/L2015. szept. 9. 21:23
1/8 anonim válasza:
szólj hozzá te :D esetleg ha van közös ismerős, rajta keresztül... bár az hogy rádnézett nem jelenti azt hogy össze fogtok házasodni. :D
2/8 anonim válasza:
Egyetértek az 1. Valaszoloval
Es az ilyen 'rámnézett' dolgokba nem kell sokat gondolni
En tavaly azt hittem, hogy odajött volna hozzam a srac, ha nincs ott a B.nom, erre kiderült, hogy azt sem tudta, hogy ki vagyok :D
3/8 anonim válasza:
De ha te nézed őt és látod, hogy ő is néz, akkor már lehet van valami.
Ne rántsd el a szemed. Tartsd a kontaktust. Ha ő is tartja, akkor lehet oda fog menni, vagy te is szóba elegyedhetsz vele.
4/8 anonim válasza:
#1 vagyok. amúgy hát ja tényleg ne alapozz erre a rámnézett dologra. nekem volt olyan h kávégépnél nem vette be a pénzem az automata és a mögöttem lévő srác hívott meg. persze én is azt hittem h vmi okkal. de hát csak udvarias volt :)
5/8 A kérdező kommentje:
És hogyan szólítsam le beszélgetni?Amúgy köszi a válaszokat :)
2015. szept. 10. 19:46
6/8 anonim válasza:
Szimplán menj oda hogy szi mizujs vagy valami hasonlo ez egy suliba megszokott szerintem jaa es ne izguld tul biztos vissza fog kerdezni es elindul a beszelgetes.
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszi, próbálkozom :))
2015. szept. 12. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!