Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Nem tudok szerelembe esni.
Nem tudok szerelembe esni, nem érzek vonzódást..Megunom a fiúkat.18 évesen..Utoljára 15 évesen éreztem vonzódást valaki iránt.
Pedig nyitott vagyok, de nem jön semmi, nem fog a személyiségük, semmijük.
A szerelem biológiai vonzalom.
Van már leírása is a neten, hormonok.
Olyat keress, aki külsőre tetszik, akivel úgymond szaporodnál is.
Ne aggódj, leszel még szerelmes, fogsz még vonzódni férfihoz.
A hormonok nagyban befolyásolnak, illetve kell olyan alany is, aki nem csak 'tetszik', de ha kicsit megismertük, az agyunk is szabad utat ad neki.
Nálam is volt(ak) ilyen időszak(ok), hogy senki nem jött (be). Pedig nyitott voltam, kvázi szerettem volna kapcsolatban lenni, de nem érzékeltem senkit, akivel ez működhetett volna.
Olyan időszak is volt, mikor meg egyszerre (1-2 hónapon belül) többen 'rám indultak', és válaszút elél kerültem (mert mindhármukkal nem járhattam, pedig úgy éreztem adott jelentkezők közül mindegyikkel hosszabb távra is el tudnám képzelni magam).
Az azért általában jellemző, h. a változás; költözés, továbbtanulás (középiskola, egyetem), új munkahely, szomszédok, nagyobb utazás, közösségbe járás (klubok, egyesületek, okt. intézmények), stb. a szerelmi életben is változást hoz(hat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!