Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez? Nem tudok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Nem tudok szerelembe esni.

Figyelt kérdés

Nem tudok szerelembe esni, nem érzek vonzódást..Megunom a fiúkat.18 évesen..Utoljára 15 évesen éreztem vonzódást valaki iránt.

Pedig nyitott vagyok, de nem jön semmi, nem fog a személyiségük, semmijük.

2017. márc. 24. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nehéz olyan fiut találni aki a zsánered is meg szereted is majd jön magától ne erőltesd ja és ne kényszerítsd magad amolyan "majd meg szeretem" módon,
2017. márc. 24. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:

A szerelem biológiai vonzalom.

Van már leírása is a neten, hormonok.

Olyat keress, aki külsőre tetszik, akivel úgymond szaporodnál is.

2017. márc. 24. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, leszel még szerelmes, fogsz még vonzódni férfihoz.

A hormonok nagyban befolyásolnak, illetve kell olyan alany is, aki nem csak 'tetszik', de ha kicsit megismertük, az agyunk is szabad utat ad neki.

Nálam is volt(ak) ilyen időszak(ok), hogy senki nem jött (be). Pedig nyitott voltam, kvázi szerettem volna kapcsolatban lenni, de nem érzékeltem senkit, akivel ez működhetett volna.

Olyan időszak is volt, mikor meg egyszerre (1-2 hónapon belül) többen 'rám indultak', és válaszút elél kerültem (mert mindhármukkal nem járhattam, pedig úgy éreztem adott jelentkezők közül mindegyikkel hosszabb távra is el tudnám képzelni magam).

Az azért általában jellemző, h. a változás; költözés, továbbtanulás (középiskola, egyetem), új munkahely, szomszédok, nagyobb utazás, közösségbe járás (klubok, egyesületek, okt. intézmények), stb. a szerelmi életben is változást hoz(hat).

2017. márc. 26. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Aszexuális lettél.
2017. ápr. 9. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam. 18 évesen lettem először szerelmes (a nagy Ő), az exeimet nem hogy csak szerelemmel nem szerettem de nem is kívántam őket, csók és tapin kívül sosem történt semmi. Aztán hatalmas változás történt az életemben, ahogy megismertem a szerelmem. Az első "pillanattól" kezdve a legjobb barátok lettünk, utána mégtöbb, majd az első személyes találkozónk után egymásba szerettünk. Vele bármit el tudtam képzelni, totál beleestem és szexuálisan is kívánom. :) Szóval csak a megfelelő személyre van szükséged, sok sikert. :)
2017. ápr. 9. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!