Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez most akkor se veled se...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most akkor se veled se nélküled kapcsolat lenne? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel az utóbbi időben nagyon közel kerültünk egymáshoz. Fogjuk egymás kezét, átkarol, együtt alszunk, csók is volt már. Mégsem vagyunk együtt. Néha kerül, és nem értem, miért csinálja. De kezd már felemészteni, hogy nem tudom, mit akar. Nem járunk, időnként mégis olyan, mintha igen, mert valahogy mindig visszatalálunk egymáshoz, nem bírjuk ki, hogy ne adjunk egymásnak egy ölelést vagy puszit. Mintha kötődnénk egymáshoz. Igazából nem tudom ezt annyira megfogalmazni, de kicsit a se veled se nélküled kapcsolatra emlékeztet ez az egészm. Nem is vagyunk együtt, de fontosak vagyunk egymásnak. Mit tehetnék szerintetek? 18/L

2017. márc. 24. 07:01
 1/5 anonim ***** válasza:
mondd el neki, mik az érzéseid és gondolataid. :)
2017. márc. 24. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem NEM a lányokat szereti,de még magának sem vallja be, vagy impotens.
2017. márc. 24. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen, pont ennyi idősen. Szexuálisan vonzottam, de kapcsolatot nem akart, évekkel később mondta el. Hála az égnek több nem történt a csóknál. Kérdezz rá, nem játékszer vagy, legyen felnőtt, akkor is, ha kapcsolatot szeretne, akkor is, ha mást. Ez sokáig így nem tartható.
2017. márc. 24. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyet értek a harmadikkal. A játék a gyerekeknek való, ti elvileg felnőttek vagytok. Ez az egész gyerekes,úgyhogy ha nem változik,keress normális kapcsolatot. Egyáltalán mi viszi rá az embert,hogy egy ilyen fontos dolgot ne beszéljen meg a másikkal?
2017. márc. 24. 11:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. márc. 24. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!