Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, egyszerűen nem tudom elfelejteni, de nem érdemli meg, hogy szeressem? (19/F) kontra 17/L (hosszú)
Ne adj neki tablóképet, ezzel csak összezavarod. Szakítsd meg vele a kapcsolatot.
Elfelejteni nem fogsz senkit soha, aki az életed része volt.
De 5 hát után ne várj csodát. Szépen el fog múlni ez a dolog, nem lehet siettetni.
AMúgy velem is pont ugyanez történt évekkel ezelőtt. Pontosan ugyanígy. Csak nem jöttem össze újra a lánnyal.
Varunk szeretettel a viken 😁😁
Amint idejossz elfelejted a csajt. Egyreszt nagyon sokat kell majd tanulnod, masreszt nagyon jo a kozossegi elet, es tele vagyunk jo arc emberekjel, es itt tudsz majd valogatni mas csajokbol reszegen a diszkoban.
Keszulj az erettsegire es felejtsd el a csajt. 😁😁
Hajra!!
Jesszus, emiatt ne legyél szarul. Szerintem az a csaj nem igazán érdemel meg téged, plusz csomó ilyen idézet terjed az összes közösségi oldalon, amiben annyi életigazságot leírnak, és igazából van ami tényleg teljesen igaz. Az elején jól tetted, hogy szakítottál, hiszen ha őszintén szeretett volna, nem választotta volna a másikat, legalábbis nem engedte volna neki a közeledést. "Ha két ember közül választanod kell, válaszd a másodikat, hiszen nem szerettél volna bele, ha az elsőt igazán szereted". Nem kéne neki tablóképet adni, hiszen mind a kettőtök dolgát megnehezíted, és te sem tudsz tovább lépni. El fogod tudni felejteni, érettségi, tanulás, és továbbtanulás, és utána új területekre mész, ahol ezer más lány lesz:)) 5 hét alatt nem fogod tudni elfelejteni, nekem fél év alatt sikerült, bár az nagyrészt azért, mert béna és ragaszkodó típus vagyok, de sikerült.
Visszakanyarodva, szurkolok az érettségi miatt, meg hogy tovább tudj rajta lépni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!