Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak?! 44444! (kimeljetek meg a mihaszna kommentektol)
Figyelt kérdés
Van egy srac, akivel mar 3 honapja nagyon joba vagyok. En nagyon birom, es szeretem. Nemreg beszeltuk meg egymassal hogy tobb van koztunk mint baratsag. Mind2-en erdeklodunk egymas irant, es o mindig cicusnak nevez. Rendszeresen keres, es el is hiv filmetnezni meg ilyenek, (semmi nem tortent) ez a fiu nemsokara 16 eves lesz en meg 15 eves. Nagyon sokat viccelodunk, de nekem egyre tobb gondot okoz, hogy mindig perverz kerdeseket tesz fel, es utal arra a bizonyos dologra, amit en korainak tartok, de nem igazan tudok ra hatni, mert elegge "kanos". Ez max a csokba egyeznek bele. De nem akar velem jarni, ezt hogy gondolta? Mi a celja velem?2017. márc. 24. 02:28
1/13 anonim válasza:
Barátság... extrákkal. Egyébként az mi, hogy gondot okoz a perverz kérdéseivel? Van ennek a mondatnak értelme? xD
2/13 anonim válasza:
Nem te kellesz neki csak a tested.
3/13 anonim válasza:
Ha popsiba dug meg, attól még szűz maradsz:D
4/13 anonim válasza:
ja barátság extrákkal. nem akar veled járni, de azért szexelne egy jót. mondd meg neki, hogy te ebből nem kérsz és ennyi.
5/13 anonim válasza:
Mondd meg a barátodnak, hogy te még nem állsz készen testi
kapcsolatra, a célozgatásait, perverz kérdéseit tartsa meg, mert nem vagy rá vevő.
Lehet, hogy így nem akar veled barátkozni, de legalább kiderül, hogy barát-e vagy csak le akar fektetni. Félek, hogy az utóbbi! Akkor felejtsd el!
6/13 anonim válasza:
Ha nem akar veled járni, akkor nyilván nem vesz komolyan, csak szórakozni akar veled, csak szexre kellenél neki.
Szerintem ne találkozz többet vele. Így csak fájdítod a szíved. Na meg őt is biztatod azzal, hogy ő egyértelműen ilyen, te meg mégis találkozol vele.
7/13 MKzoltan válasza:
Kérdezd meg hogy most csak megarod dugni a farpinám??
8/13 anonim válasza:
A kérdésed mihaszna... Dugasd meg magad és legyél rißanc, mint a korosztályod többsége. Aztán írj még ki legalább 10 ilyen hülye kérdést naponta.
10/13 anonim válasza:
Szerintem is.
Barátság extrakakkal!!
Kötöttségek nélküli kapcsolat, mindkét félnek mindent szabad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!