Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogy vethetnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogy vethetnék véget az életemnek? [Vethetnék feltételes módban! ] Többi lent --->> Csak az válaszoljon, aki végigolvasta! Trollok kíméljetek.

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem?

Fogok találni valaha valakit? Ill, ha nem, érdemes elgondolkodni a feltételes mód megváltoztatásáról?

Körülöttem lévő embereknek mind egytől-egyig van barátnője, egynéhány meglepően csinos (!!) kivéve nekem.

Nem tudom mi velem a baj, de nekem nem megy. Nem járok el sehova bulizni, habár próbálok kezdeményezni másutt. Sportolok, tanulok ezerrel. Többek szerint nem vagyok ronda[, habár ízlések és pofonok]. Meglehetősen érett vagyok a koromhoz képest, ez sem lehet hiba. [Erről jut eszembe, egyesek szerint 35-40 fölött kezdik el értékelni az emberek a komolyzenét, de én már most is odáig vagyok érte (16)] Ráadásul igen céltudatos is vagyok. Soha nem kerestem a r*b@ncokat, szerencsére el is kerültük egymást az ilyen személyekkel. Szerintetek, ilyen idős korban megéri a lelkik társam keresni, vagy álljak át erre a r*b@ncokat kihasználjuk típusú pávajátékra?

2016. okt. 9. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Sose csinálj olyat, ami nem te vagy. Egyszerűen észre kell venned, hogy tökéletes vagy. Számomra legalább is a leírtak alapján az lennél. Közös pont, hogy én is sportolok, tanulok "ezerrel", én mondjuk pont annyira vagyok érett amennyire kell, imádom komolyzenét, és elég céltudatos vagyok én is. Mindig utáltam a ribiket, most is összetűzésben vagyok néhánnyal. Konkrétan te vagyok csak lányban. Mondjuk azért én nem vagyok egy szentecske... meg van a magam stílusa, ami sokaknak böki a csőrét...

14/L (sose feledd, te tökéletes vagy, ahogy vagy)

2016. okt. 9. 21:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vessél véget az életednek inkább használd ki azt aki engedi...igazából nem tudsz mást tenni:D amúgy nehogy azt hidd, hogy olyan jók ezek a kivülről tökéletes kapcsolatok (legtöbbször amikor elméletileg boldog párkapcsolatban voltam mindenki azt látta akkor volt a legtöbb bajom). Egy picit legyél csak az amit a környezet megkíván eléggé állatias leszel még saját magadtól is megfogsz undorodni:D. Igazáság szerint az igazi megoldást nem az jelenti, hogy azt fekteted meg akit lehet..én akkor szoktam ilyent csinálni őszintén sózlva amikor leakarom vezetni a nőkkel szembeni haragomat, vagy csak simán dugni akarok...de ettől nem lettem soha jobban.
2016. okt. 9. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele.

Ha szeretnéd beszélgethetünk.

15/l

2016. okt. 9. 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Miért akarnál véget vetni az életednek?

Még fiatal vagy. Az jó ha sportolsz legalább nem unatkozol a szabad idődben. Én nem sportolok de néha eljárok futni. Nekem sincs még barátom bár próbálkoztak nálam de a suli nekem is fontos és ha lenne barátom, akkor kicsit hanyagolnám a tanulást amit szerintem később megbánnék. Persze voltak fiúk akik megdobogtatták a szívem, de már akkor háttérbe helyeztem a tanulást pedig nem is volt köztünk semmi. Kicsit engem is érdekel a komoly zene.

Majd meg találod a lelki társad.

Nekem fontos hogy legyen egy jó munka helyem amit szeretek és hogy jó életem legyen aztán lehet barátom.

Bár kicsit zavar hogy még nem csókolóztam és szinte az összes velem egyidős ismerősömnek van kapcsolata, de mindennek eljön egyszer az ideje.

2016. okt. 9. 22:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Negyedik vagyok 15/l bocs ez lemaradt
2016. okt. 9. 22:10
 6/10 anonim ***** válasza:
38 éves vagyok. Eszembe jutott párszor. De NEM!,MINDIG VAN KIÚT.ESÉLY.NE TEDD! Mindig van megoldás,idő,v helyzet,de rájössz.
2016. okt. 9. 22:47
 7/10 anonim válasza:
2016. okt. 9. 23:00
 8/10 anonim ***** válasza:
rossz helyen keresgelsz C: 15L
2016. okt. 10. 19:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek! A videot is :)
2016. okt. 10. 22:10
 10/10 anonim válasza:
Mintha magamat látnám. De komolyan. Szerintem ezzel nincs semmi gond. Úgyis fog majd jönni valaki/valakik. Van egy ismerősöm akit régóta ismerek, és nővel 34 évesen láttam először. Nem bánta meg, hogy eddig várt. De lehet, hogy előtte is volt kapcsolata, csak titkolta. Szóval szerintem nyugodj meg. Semmi baj, hogy nincs barátnőd. Apa azt szokta nekem mondani, hogy most nincs, de majd lesz egyszerre öt.
2016. okt. 27. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!