Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ugy erzem kezdem megunni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzem kezdem megunni a pasim. De ha kulon lennenk nagyon rossz lenne es igy nem tudom mit tegyek valaki volt mar igy?

Figyelt kérdés
Egy eve vagyok a baratommal es mar kezdem unni hogy mindig ugyan az van.. Hetvegen elmegyek hozza elvagyunk minden neha bulizas stb.. Es minden getvegen es mar ez eleg megszokot...meg mindig ugyan ugy szeretem.. De mar mas pasik is elkezdtek erdekelni ez minek a jele lehet?

2017. márc. 23. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia,

Megpróbáltál már beszélni a barátoddal erről? Természetesen ne azt mondd, hogy már más pasik is érdekelnek, hanem, hogy kezd unalmassá válni a kapcsolatotok és szeretnél már egy kis izgalmat, stb.

2017. márc. 23. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan helyzetbe kerülsz, úgyis megcsalod, mert nincs bátorságod eléállni, és elmondani, hogy "figyelj, más férfiak után is érdeklődöm".
2017. márc. 23. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez lesz a mojomeffektus.Addig nem pattintod le amig más palihoz nem kerülsz közel.
2017. márc. 24. 05:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!