Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú aki tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki tetszik nekem, mit tegyek? (többi lent) 14/L

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja beszélünk messengeren, de suliba nem nagyon szoktunk, én kissé visszahúzódó vagyok, bár ő se szól hozzám, sokszor olyan mintha levegőnek nézne:( sokszor rólam kérdez dolgokat egyszer még az is volt hogy azt kérdezte nekem milyen fiúk jönnek be, de egyre jobban el távolodunk egymástól, mit tudnék tenni?
2017. márc. 23. 14:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá élőben és beszélgess vele ott. Ne félj nyitni különben hogy akarsz tőle bármit is? Mindketten még fiatalok és félénkek vagytok ez érthető. Hívd el kettesbe találkozni.
2017. márc. 23. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!