Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az osztálytársamba, mit tegyek?
Hanyadikos vagy? Én pl. betartom a házi nyúlra nem lövünk szabályt, nyolcadik/ érettségi után lehet nála próbálkozni!
Sok sikert :)
Felejtsd el!
En is ebbe a hibaba estem es elegge megszivtam, tonkre ment egy jo baratsag csak mert tobbet ereztem de o meg nem
Hallgathatsz a többiekre, és szenvedhetsz évekig, csak mert nincs merszed összejönni vele, meg majd láthatod "barátként", ahogy egy másik lányé lesz, és szidhatod magad, hogy vajon mi lett volna, ha...
... vagy esetleg összeszeded a bátorságodat, ha amúgy is nagyon jó barátod, akkor nehogy már ne merj beszélni az érzéseidről.
Egyébként szerintem nincs kiábrándítóbb annál, amikot két ember szerelmes egymásba, de inkább egyik sem lép, dedós kifogásokra hivatkozva, míg végül egy remek kapcsolat helyett mindketten csak szenvednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!