Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok az osztálytár...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok az osztálytársamba! Mit tegyek?!

Figyelt kérdés
Sziasztok, 8. osztályos lány vagyok, és teljesen oda vagyok az egyik osztálytársamért. Szerintetek mit tegyek?! Minden percben rá gondolok, várom, hogy találkozzunk stb... Nemsokára gimibe megyünk, így lövésem sincs, hogy elmondjam neki, hogy én mit érzek vagy ne! Veletek történt már ilyen?! Szerintetek mit csináljak?!?!?! Nagyon megköszönném, ha segítenétek!

2017. márc. 15. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp tégy egy próbát. Ha nem tennéd, azt is csak bánnád:) Sok sikert neked, légy bátor:)!!!
2017. márc. 15. 10:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Igazából, ha mindjárt mentek el a suliból nyugodtan elmondhatod neki.
2017. márc. 15. 11:40
 3/4 marikaháp válasza:
De együtt mennek gimibe. Mit tegyél? Hát szerintem mondd el neki. Igaz én se merném de nem veszthetsz vele semmit. Legyél jobb mint én!
2017. márc. 15. 21:58
 4/4 anonim válasza:

Szia! én is 8.-os fiú vagyok és amúgy könnyen a tudtunkra lehet adni, hogy bejövünk nektek.

Keresd fel neten, osztályban csinálj vele közös képet

ne sértegesd tölts vele sok időt, ha nincs leckéje add oda neki és, ha egy picit is tetszel neki, és kitartol kb 1 hónapig megbolondítod a srácot :P

2017. márc. 22. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!