Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíteni szeretnék neki, de nem tudom, hogyan. Mit tegyek?
Van egy fiú az osztályunkban, legyen A. Neki tavaly tetszett B, akinek azóta fiúja lett(nem A), és azt mondja, hogy már nem tetszik neki, mert utálja. A most C-nek tetszik, akinek más is tetszik, és nem ő a legjobban. Itt van D is, akinek reménytelen szerelme van, és szerintem egészen összeillenek A-val.
A egyébként visszahúzódó, csendes és okos, elég jókat lehet vele beszélgetni és a sajátos módján van humorérzéke is, folyton azon aggonizál, hogy egyedül fog meghalni, és soha nem talál magának senkit (ezt nekem mondta így el). C kicsit furcsa, népszerűtlen, makacs, de nagyon jószívű és vicces. D halkabb, de vidám, nevetős, szereti a vicceket és a jó beszélgetéseket, és kedves.
Az a kérdésem, hogy A most C-vel vagy D-vel illik jobban össze, kivel intézzem el, hogy jóban legyenek, mert onnantól kiderül, hogy lesz-e valami magától is, csak már tényleg sajnálom a srácot. Egyébként mindhármukkal nagyon jóban vagyok, és C-vel is úgy lett jóban A, hogy amikor beszélgettünk (C-vel) odament ő is (A).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!