Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha csak szenvedés van?
Folyamatos szenvedés van a barátnőmmel, rengeteg problémánk van. Szakítás lenne talán a legjobb opció, de még sem tudja egyikünk sem kimondani, hogy vége végleg. Van bárkinek ötlete, mit tudnék tenni? Nagyon nem jó a kapcsolat, folyamatosan 0-a körül mozog az életkedvem, stb... Akit érdekel, bővebben is kifejthetem privátban.
Ötlete valakinek? Problémát jelentenek, hogy ilyenek járnak a fejemben, hogy mi lesz, ha szakítunk, mással lesz, mással fog szexelni, stb... Lesz-e kesobb valami kozottunk, mi lesz ha megbanom, stb.... :/
Lehet neked is nyomorod, nincs is baj, de próbáljátok közösen megbeszélni, nem baj ha nincs mindég jó kedved, de ha vele vagy, próbálj neki örülni :)
Hidd el, jó tanács , nem érdemes sok kis szaron veszekedni hidd el :) én is jártam így és olyat dobtam el , amit azóta is bánok :'(
22f
Pedig egy olyan kapcsolatban, ahol aránytalanul több negatívumot kapsz, mint pozitívumot, ha nem akarsz (akartok) tönkremenni, akkor muszáj lesz szakítani.
Egyébként mik okoznak problémát? Nem lehet valahogy megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!