Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsuzsi 123 kérdése:

Szerintetek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú legjobb barátom és már több mint egy éve ismerem és nagyon sokat beszélgettünk és találkozunk és egyre jobban érzem azt hogy többet érzek mint barát csak attól félek hogy ha szakitunk akkor a barátságát is elveszittem! 😭azt meg nem akarom! Mit tegyek szerintetek?
2017. márc. 19. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha tényleg nagyon tetszik akkor próbáljátok meg. Ne gondolj még a szakìtásra, még nagyon "korán" van ahhoz. ;)
2017. márc. 19. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Felejtsd el! Ne azon gondolkozz, hogy szereted hanem azon hogy ti CSAK barátok vagytok! A barátság mindig többet ér, és fontosabb a kapcsolatnál.
2017. márc. 19. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért veszítenéd el???

Ne így állj hozza Zsu (Anyum, nővérem is így hívják csakhogy a név gyakoriságára felhívjam a figyelmet)

Nekem 1 csajom volt csak, de jóban vagyunk, anyum is jóban van vele.

Beszéljétek meg ezt az elején, hogy barátok maradtok ha nem jön össze akkor is.

Gondolj csak bele ebbe:

Len Wiseman exfelesége Kate meg együtt forgatnak filmet.

Gondolj bele az milyen lehet, miközben a volt feleségedet filmezed s aztán az estét már más hapsival tölti a hölgy.

Mondjuk tuti emiatt bukott a film legutóbb...de ettől függetlenül szerintem ha előre megbeszélitek maradhattok barátok.

2017. márc. 19. 22:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tényleg nagyon szerettem és nagyon fontos nekem a barátsága lehet ezért inkább nem is mondom el neki Hogy mit érzek!!
2017. márc. 19. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!