Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jot jelenthet? Tudja, hogy ki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jot jelenthet? Tudja, hogy ki vagyok?

Figyelt kérdés

Figyeljetek..Az most jot jelent,ha van egy srac a suliba es amiota megkezdodott a suli csak szemez velem. Mostanaba meg zavarba is jon.. De tortent egy szitu..

Ez jot jelenthet,ha mentunk az utcan a baratnommel es a baratjaval.. Es amikor szembe jott velunk a legjobb baratja a sracnak..Koszont mosolyogva nekunk..es eddig nem! Es mikor elhaladtunk egymas mellett,azt mondta a baratnom,hogy epp hatra akart fordulni,hogy mosolzogjon nekem,hogy kit lattunk es a srac is hatra volt fordulva es alitolag engem nezett es kozbe ilyen sunyin mosolygott kozben,majd mikor meglatta,hogy a baratnom eszrevette akkor elorefordult. :)) Nem tudom,legyszi segitsetek! :))

2017. márc. 18. 11:26
 1/2 A kérdező kommentje:
Persze azt elfejtettem leirni,hogy meg suli elejen koszontek nekunk a folyoson,de csak engem neztek mind a ketten,es amikor hatrafordultam a srac is hatra volt fordulva es mosolygott......
2017. márc. 18. 11:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez ma már a második olyan kérdés amit nem tudok értelmezni! PEDIG MÉG CSAK 10 PERCE VAGYOK GYK-N!!!! Szóval a kérdésed az, hogyha a fiú néz téged és köszön neked, akkor tetszel-e neki? Ez nem ilyen egyszerű! Ha ezt csinálja már egy ideje akkor v. nem!
2017. márc. 18. 12:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!