Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem? Vagy csak . Másról van szó? Fontos! Pls!
Szóval....Kezdjük az elején.Az egyik barátnőmmel skype-oltunk és a vágdosásról meg a depresszióról volt szó.Kérdezte tőlem , hogy "engem valaki sértett már meg?" És írtam , hogy "igen." Visszaírt , hogy "azért vágdostad magad?Ki volt az?" Írtam neki , hogy "igen.A Janika" És aznap ráírt a Janira , hogy "kérlek ne mond rá , hogy csúnya." Oké....Másnap (most pénteken" a Jani teészet órán engem nézett.Utolsó óra után kimentünk és a fülembe súgta , hogy "beszélni szeretnék veled" utánna fociztak...Én a Klaudiával a padon ültünk.Tudni kell , hogy ha a Janinak van pl.: üdítője akkor csak a Klaunak mondja , hogy "ihatsz belőle" és most nekem is mondta , hogy "ihatunk belőle" ...Utánna bementünk tanulni...És amikor a tanár kiment akkor hátranézett és beszélt hozzám...Meg rám mosolygott.
Szerintetek azért akart velem beszélni mert bocsánatot akart kérni vagy csak tetszem neki?
12/L
?????
Amit értettem belőle és le tudok követleztetni az az, hogy tetszettél neki, ezért cikizet téged csak a barátnőd ráírt és lehet, hogy bocsánatott akart kérni. De mondom, a felét nem értettem, ez csak annyi amenyit el tudtam olvasni.
Nem biztos h tetszel neki.lehet hogy ez a Klau tetszik neki es mivel o irt ra igy ra hallgat es ezert akar beszelni veled. Vagy csak zavarja hogy csak ezert vagdosod magad es szolni akar hogy hagyd abba.
En nem akarok rosszimdulatu lenni de nevetseges hogy ezert vagdosod magad.hagyd abba.es nem azt mondtam h lehetetlen h bejossz ennek a janikanak. Beszelj vele.kerdezd meg mit akart a multkor.vagy hogy tetszel e neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!