Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha mar tobb mint egy honapja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mar tobb mint egy honapja egyutt vagyunk, miert van meg mindig az kiirva neki facebookra, hogy "egyedulallo"?

Figyelt kérdés

Nekem eleg komolynak tunik a kapcsolatunk, reszemrol nagy a szerelem, es tole is ezt veszem eszre:) megis nem ertem miert van meg mindig az kiirva hogy szingli. Tudom hogy ettol nem fugg semmi, csak idegesit hogy egy csomo lany ir ra, mert azthiszik nincs baratnoje..

Szerintetek szoljak neki hogy zavar? Vagy irjam ki en, es akkor majd eszbekap es o is kiirja?

2017. márc. 14. 19:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Koszonom #8/#9-es😊

#10, imadlak, hogy nem is ismersz, de ilyeneket mondasz rolam:) ennyi erovel szerintem te meg egy eloiteletes, okoskodo kocsog vagy:)

2017. márc. 15. 23:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne tulajdoníts ekkora jelentőseget a facebooknak. :D Bizz benne es hagyd hogy beszelgessen masokkal. Teged akar es nem oket, kulonben nem jarnatok:D
2017. márc. 18. 22:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso, most kicsit megnyugtattal😁
2017. márc. 18. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!