Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek egy ilyen kép "menő" lenne Facebookra vagy inkább gáz?
Figyelt kérdés
Ha lesz hó,este sötétben póló nélkül félmeztelenül feszítenék.Ez milyen lenne?2016. nov. 21. 15:48
4/14 anonim válasza:
Nem vagyok lány, de azt gondolom az érettebb lányok egyet értenek velem abban amit írok.
Két verzió van.Vagy nem foglalkoznak vele mert csak egy kép, vagy szánalmasnak tartják, hogy ezzel akarsz villogni mint a vasúti szemafor.Ez mellett Gyanítom, hogy gyerekesnek is el tudnak képzelni miatta.
5/14 anonim válasza:
12-13-14 évesek majd lájkolják...a többi meglátja...nevet, és továbbteker az üzenőfalon...
6/14 A kérdező kommentje:
De miért?
Ha felrakják a kajájukat,meg minden szart,amit csinálnak,meg kutyafül,kutyanyelv,minden szarság az menő,de ez nem az?
2016. nov. 21. 18:06
7/14 A kérdező kommentje:
Bezzeg ha a Pumped Gabo nyomna fel egy ilyen képet,az mindenkinek tetszene
2016. nov. 21. 18:07
8/14 anonim válasza:
Egyébként ez a gyerek remélem tudod, hogy szterkázik.
9/14 anonim válasza:
Ki az a mindenki.Én pl. azt sem tudom, hogy ki az és nem is érdekel, ahogy a többi marhaság sem amit facebook-on kipakolnak.Semmivel sem vagyok kevesebb mert mentes vagyok az ilyen marhaságoktól, nem jelölgetek senkit sem vagy mert nem írok ki értelmetlenségeket.Ettől még ugyanúgy keleten kel fel a nap és nyugaton nyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!