Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kezdeményezzek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
Ott kezdődik, hogy nekem már 2. éve, hogy tetszik de igazából csak most vett észre. Pár hónapja elkezdtünk jóba lenni, beszélgetni és ebből jött az, hogy szemezgetünk. Az összes poénját nekem mondja el, velem beszélget a legtöbbet. Szokott olyan lenni, hogy sokáig mélyen egymás szemébe nézünk aztán csak úgy elkapja a fejét. Arra gondoltam, lehet zavarba hozom, vagy nem akarja h félre értsem, hogy az ő közeledése csak baráti. De múltkor hallottam egyik haverjától, hogy kikkel szeretne keringőzni és én is köztük vagyok. Nem értem, akkor még is mit csináljak, hogy végre adjon vmi jelet arról, hogy az érzéseim nem viszonzatlanok. Szerintetek mit kéne még csináljak, hogy leessen neki, hogy tetszik nekem? :) 14/L

2017. márc. 14. 17:21
 1/5 anonim válasza:
szerintem lassan térj rá a témára mármint kezdj el kérdezgetni pl: Nálatok kik vannak együtt? és szépen térj rá a témára majd kérdezzed meg remélem tudtam segíteni
2017. márc. 14. 19:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm! :)
2017. márc. 15. 11:17
 3/5 anonim válasza:
akkor jó :)
2017. márc. 15. 12:19
 4/5 A kérdező kommentje:
nem olyan megnyílós típus, nem szoktunk ilyenekről beszélgetni. Nagyon nem :D De egyik osztálytársam beszél vele egy kicsit erről c:
2017. márc. 29. 17:38
 5/5 anonim válasza:
jó c:
2017. márc. 30. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!