Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik fiú-lány barátság?
Mellesleg mi a véleményetek a témával kapcsolatban?
14/L
Köszönöm szépen mindenkinek.
Tehát lehet párkapcsolatom a legjobb barátommal? (tudom, tudom... ha vonzalom van nincs barátság, de sztem ez nem igaz!)
Én eddigi életem során több fiúval is azt hittem, hogy csak barátság ami van köztünk, legalábbis az én részemről, aztán lassan bevallották, hogy többet szeretnének...
Mégis hiszek a fiú-lány barátságban, ugyanis az egyik legjobb barátom is fiú. Kisgyerekkorom óta ismerem és bátyámként tekintek rá.
De ahogy eddig hallottam az a ritkább, hogy ez barátság marad...
De mindenesetre ha egy srác jófej meg kedves veled és barátkozni próbál, ne koptasd le attól félve, hogy úgyis beléd zúg majd, mert egyáltalán nem biztos..lehet, hogy csak szimpatikus vagy neki és jóban szeretne lenni veled.
15/l
Igen, nem is egy fiu baratom van :)
15/L
Szerintem van csak nekem nem volt még.
Fiú haverjaim vannak, de olyan akiért bármit megtennék, olyan nincs
nekem mióta az eszemet tudom egy lány a legjobb barátom. soha nem akartunk a másiktól többet.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!