Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kerüljek közelebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljek közelebb ahhoz a lányhoz, aki korrepetálni fog?

Figyelt kérdés

Angolon több osztály össze van vonva,és nekem egyáltalán nem megy az angol,és felvetődött,hogy az egyik lány a csoportból korrepetálni fog. Nagyon-nagyon gyönyörű lány,igazán tetszik és elvégre is,ez egy jó alkalom lesz,hogy közelebb kerüljünk egymáshoz,mert szerintem ez az érzés kölcsönös.

Vasárnap lesz az első ilyen "óránk",délután fog jönni hozzám.

Mit-hogyan ,illetve mit ne csináljak?

2017. márc. 10. 19:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne csinálj semmit, nem próbálkozz semmivel. Először csak a tanulással foglalkozz. Aztán majd kialakul egy közelebbi viszony, jobban megismered és akkor tudni fogod, hogy mit csinálj.

Szerintem az gáz, ha azonnal rányomulsz. Csak legyél normális, kedves, udvarias.

2017. márc. 10. 20:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Igaz, lehet a csaj azt szereti
2017. márc. 10. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!