Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hajszín számítana?
Nekem igenis számít (22/F). A rózsaszín, zöld, lila tincsektől vagy röhögőgörcsöt kapok, vagy feltűnési viszketegségben / "én nem vagyok olyan mint bárki más" szindrómában szenvedőnek tartom az adott egyént, és nem kezdenék kapcsolatot.
Ettől függetlenül az ő dolga, magánügy, én is úgy hordom pl. az arcszőrzetem, ahogy akarom, nyilván van aki a pajeszomon röhög, mindenkinek legyen olyan, ahogy jólesik. :) Csak nem tudnám elképzelni magam olyan kapcsolatban ahol a másik haja egy szivárvány, annál laposabb személy vagyok.
Ha természetes színre gondoltál, az annyira nem számít, inkább a személyisége (persze van preferancia meg ideál de az nincs kőbe vésve).
Köszönöm a válaszokat :)
Nekem személy szerint a természetes hajszínek jobban tetszenek, de persze mindenkinek szinte más-más az ízlése.Igazából szöszi vagyok, de egyszer voltam annyira banga hogy egy elvesztett fogadás miatt pirosra(nem, nem vörösre) festettem a hajam.. :P Az akkori barátom egyátalán nem támogatott benne...Mára már én nem szeretem festeni a hajam...
nekem a szőke tetszik a legjobban egy lányon, a vörös meg a legkevésbé, de nem mérvadó, vagy huszadrangú dolog, hogy milyen a hajszíne :) Pl. exem barna hajú volt, meg vörös hajú lány is tetszett már.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!